2777
2789
عنوان

داستان زندگیمو بگم نظر بدید ؟

762 بازدید | 73 پست

۲۵ ساله ام اخرین فرزند خانواده و تک دختر 

دوران مجردیم دوران پادشاهی بود برام هر چی میخواستم فراهم بود هر چی میگفتم انجام میشد با اینکه از همه کوچیک تر بودم ولی همه به حرفم گوش میدادن 

وضع مالی بابام اینا خیلی عاالی نیس ولی خب معمولی رو ب بالا و بابام یه اخلاقی داره میگ من هر چی دارم مال بچه هام واقعا توو اطرافم ندیدم پدری انقد ب بچه هاش برسه هم من هم دااداشام شدیدا بهش وابسته ایم از همه لحاظ تامینمون میکنه 

خلاصه من چهار تا داداش دارم ک اخری هفت سال ازم بزرگتره و ما تو مجردی جوون هم بودیم خیلی وابسته

اون که زن گرفت زنش یکم کرمکی بود و هر روز با یک جاری دعوا داشت و سعی میکرد جدایی بندازه حالا بگذریم این بحث من نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت چه مجردی خوبی داشتی ای کاش 1درصدشو من داشتم ای کاش فقط یکم یکم بهم توجه کنن خدای من کجاست؟

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃

منم  تو اوون دوران که ۲۳ سالم کم و بیش خواستگار داشتم ولی خب خر کدوم یه ایرادی داشتن و ب دلم نمیشستن 

تا اینکه به یه نفر اشنا شدم ده سال ازم بزرگتر 

وضع مالیشون خیلیییی از بابام پایین تر بود ولی ادعا شون و کلاس گذاشتنشون باللا

مثلا بابای من میگ اندازه پولم یه ماشین معمولی خونواده اون شده با پول قرضی برا پز دادن اخرین مدل ماشینو میخریدن 

در ضمن اینم بگم که توو خانوادشون مثلا توو داایی هاش‌ و خاله هاش اینا وضع اینا از همه پایییین تر داداشاش بیکار و داغون اینا ....

فقط یه داماد پولدار دارن ک با همون میخوان خودشونو بکشن از پز دادن 

حالا خصوصیات خودش قد بلند و سفید و ورزشکار 

چشما درشت و مژه های بلند. 😂😂

در کل خیلی خوشگل

بعد تحصیلات دانشجو لیسانس در حالی ک من ده سال ازش کوچیک تر لیسانسمو گرفته بودم

توجیهش این بود ک من نمیخواستم ایران بمونم واسه همین درس نخوندم

بعد کار داشت با حقوق خیلییی کم ماشین و اینا هم که هیچی 

بعد خصوصیات اخلاقیش شدیدا صادق بود و اینکه تو دومین قرار ابراز علاقه کرد و خودشو شیدای من نشون میداد 

مثلا یه شب من زود خوابم میبرد شب بخیر نمیگفتم تا صبح هزار تا پیام میداد ک خوابم نمیبره و فلان

تقریبا سر ب زیر بود ولی همش در حال شوخی کردن و مسخره بازی بود 

و اینکه خیلی اهل بازی اینا بود 

همشم میگف بریم بیرون اینور و اونور

بعد یه هفته هم گفت ب خانوادم معرفیت کردم میخوام بیام خونتون

😐😐😐😐

حالا من اصلا قصدم ازدواج نبود