2777
2789

سلام

من یه مدته روی قانون جذب و پاکسازی کار میکنم و نتیجه های خوبی هم گرفتم. کتاب از دولت عشق و محدودیت صفر و نیمه تاریک وجود رو هم خوندم. 

گاهی هم سعی میکنم مدیتیشن انجام بدم و به حالت آلفا برم. بیشتر برای تله پاتی 😇.  بعد چند روزه حین تله پاتی همش رنگ میبینم .  مثلا دیروز زرد بود و امروز سبز و آبی.  بعد خوندم که چاکرا ها رنگ دارن. مثلا چاکرای سوم زرد هست و چاکرای هفتم آبی و چاکرای قلب سبز. اینا میشه به هم ارتباط داشته باشه؟ 

مرسیییی😇😇😇🌼🌹

خدایا خیلی دوست دارم شکرت❤❤❤

فقط تله پاتی رو میدونم...چاکرا ها چیه

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تونستی موفق بشی؟؟برا کی تله پاتی کردی؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
برای کسی که دوسش دارم هنوز تاثیرش رو ندیدم ولی مطمئنم موفق شدم 😍

انشالا😍

سلام دوست من من وقتی میخام مدیتیش کنم نمیدونم چرا حالت عصبی بم دست میده  بیشتر از چندثانیه نمی ...

سلام . من بیشتر عدم تمرکز دارم که دارم روش کار میکنم.  از چی عصبی میشین؟ 

خدایا خیلی دوست دارم شکرت❤❤❤