2777
2789

مردان و زنان باید یادشان باشد که با همسرشان همخانه نیستند؛ بلکه همسرند

نگذاریم طرف مقابلمان احساس فقر و کمبود کند.

همسران نباید برای خودشان زندگی کنند. بلکه باید برای همدیگر زندگی کنند

و همدیگر را شاد کنند

وقتی همسر شدیم باید همسری کنیم نه اینکه فقط به امورات خودمان برسیم فرق نمیکند ، چه زن و چه مرد

زن و شوهر مکمل هم هستند.

هر دو حق زندگی دارند.

هر دو باید از زندگی مشترک بهره مند شوند.

این منافاتی با شخصیت‌ زن و مرد ندارد. نه مردسالاری است

نه زن ذلیلی...!

این معنای درست زندگی ست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیدمش این حرفاش و قبول دارم ....ولی بعضی حرفاش واقعا مزخرف و چرته

❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕
منم دیدمش این حرفاش و قبول دارم ....ولی بعضی حرفاش واقعا مزخرف و چرته

کدوم‌حرفاشون منظورتون هست ؟ 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت

چقدر خوبه ولی همچین مردی هستن که طرف همسرشونو میگیرن و انقد مردن ...اجازه ی دخالت نمیدن و انقدر احترام قائلن که میگن خونه ی همسرشونه

❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕
کدوم‌حرفاشون منظورتون هست ؟ 

مثلا یکی که دختر تا مستقل پولدار نشه ازدواج نکنه یجوری غیر مستقیم میگف انکار دخترا چسب پسران برای پول یا اینکه هر جا میرن دنگی حساب کنن

واقعا از این مدل مردها هستند ؟؟ 

خب مث من چن سال صبروبردباری میخواد تایه مردی که دراین زمینه تحصیلات نداشته با این درک برسه 

چن روزپیش پدرشوهرم اومدخونمون کارخیاطی داشت وهمسرمم تو اتاق پیش ما نبود ویجوری سرصحبت بازکرد وبه زادگاه ووطن مادری من توهین بدی کردومنم گفتم چرا به خانواده من توهین کردین ناراحت شدم ووقتی رفت به همسرم گفت ورفت به پدرش گفت وواقعا خانومم ازتوانتظار چنین رفتاربدی رونداشت وخیلی زشته که به خانوادش توهین کردی،واونم معذرت خواست ولی ازاون روز باپدرشوهرم سرسنگین رفتارمیکنم

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
چقدر خوبه ولی همچین مردی هستن که طرف همسرشونو میگیرن و انقد مردن ...اجازه ی دخالت نمیدن و انقدر احتر ...

من هفت سال با دخالت خانواده شوهرم جنگیدم الان هم اگر درگیر مسایل زندگی خودشون نباشن دخالتاشون هست واقعا کسی هست که راهکاری داشته باشه که همسر ادم اینجوری واکنش نشون بده خودش به طور پیش فرض؟؟

مثلا یکی که دختر تا مستقل پولدار نشه ازدواج نکنه یجوری غیر مستقیم میگف انکار دخترا چسب پسران برای پو ...

من فک میکنم درست میگه اگه از نظر مالی مستقل باشی مورد سو استفاده واقع نمیشی

بیاد زندگی منو از نزدیک ببینه چی میگه عین سونامی داغون کردن زندگیمو همین مادر که داره ازش حرف میزنه ...

کاملا درکتون میکنم

خب مث من چن سال صبروبردباری میخواد تایه مردی که دراین زمینه تحصیلات نداشته با این درک برسه  چن ...

من مورد مشابه داشتم فقط جواب شوهرم این بوده که اون منظوری نداشته تو حساسی