یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امروز واسه دومین بار رد شدم دفعه ی قبل با ماشین مشکلی نداشتم همش تقصیر خودم بود ولی این بار همون ماشین کلاجش خیلی خیلی آورده بودن بالا انقد گاز دادم تا حرکت کرد
تو آن احساس آشوبی که پایانش نمی خواهم پرسند کیستی؟ ساکن سمت چپ سینه ام
من هفته ی پیش با همین ماشین آزمون داشتم خیلی خوب بود ولی امروز هی گاز دادم هی کلاج رو آوردم بالا هی نرفت حرکتم کردم ولی تو پارک دوبل سر همین قضیه انقد گاز دادم نشد پارک رو درست انجام بدم
تو آن احساس آشوبی که پایانش نمی خواهم پرسند کیستی؟ ساکن سمت چپ سینه ام
بنظر من ی ماشین بیخودی برا ازمون میزارن من که نشستم پشت ماشین همین که پامو گذاشتم رو کلاج به افسر گفتم چرا این کلاج اینجوریه گفت چجوری گفتم شله و خیلی پایین هیچی نگفت ولی خداروشکر همون دفعه اول قبول شدم البته این قضیه برا ۷ ساله پیشه