2777
2789

من یه بار لزمون دادم بنظر کلاجو دستکاری کرده بودن 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز واسه دومین بار رد شدم دفعه ی قبل با ماشین مشکلی نداشتم همش تقصیر خودم بود ولی این بار همون ماشین کلاجش خیلی خیلی آورده بودن بالا انقد گاز دادم تا حرکت کرد

تو آن احساس آشوبی که پایانش نمی خواهم پرسند کیستی؟ ساکن سمت چپ سینه ام  
کلاچ یجوریه واسه من زیر پام تکون میخورد.  خیلی هم پایین بود نمیشد فرق بین نیم کلاچ و تا ته کلاچ ...

منم به هرکی میگم میگن خودت کارتوبلدنبودی

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
من یه بار لزمون دادم بنظر کلاجو دستکاری کرده بودن 

من هفته ی پیش با همین ماشین آزمون داشتم خیلی خوب بود ولی امروز هی گاز دادم هی کلاج رو آوردم بالا هی نرفت حرکتم کردم ولی تو پارک دوبل سر همین قضیه انقد گاز دادم نشد پارک رو درست انجام بدم

کلاچ یجوریه واسه من زیر پام تکون میخورد.  خیلی هم پایین بود نمیشد فرق بین نیم کلاچ و تا ته کلاچ ...

واسه من رو آسمون بود همش می ترسیدم انقد بیارم بالا خاموش شه

من هفته ی پیش با همین ماشین آزمون داشتم خیلی خوب بود ولی امروز هی گاز دادم هی کلاج رو آوردم بالا هی ...

عزیزم یه سوال

آزمون آیین نامه رو بار اول قبول شدی؟با چند تا غلط؟

منم به هرکی میگم میگن خودت کارتوبلدنبودی

نه به خدا خودشون دستکاریش می کنن فقط واسه یه جلسه تمرین دیگه و باز شهریه

بنظر من ی ماشین بیخودی برا ازمون میزارن من که نشستم پشت ماشین همین که پامو گذاشتم رو کلاج به افسر گفتم چرا این کلاج اینجوریه گفت چجوری گفتم شله و خیلی پایین هیچی نگفت ولی خداروشکر همون دفعه اول قبول شدم البته این قضیه برا ۷ ساله پیشه