2777
2789
عنوان

فروش خانه اجاره ای

115 بازدید | 17 پست

سلام دوستان عزاداری هاتون مقبول حق

ما مستاجریم حدود دو ماه از تمدید خونه ای که اجاره کردیم میگذره و صاحب خونه الان دارع مشتری میارع برا فروش

اونم وقت و بی وقت

امروز واقعا اعصابم خرد شد حتی یه بارم حرفم شد با طرف

حالا میخام دیگه نزارم کسیو بیاره بگین میتونم

قانونا حق باکیع

یا رب نظری بر دل خسته ام کن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از لحاظ قانونی حق با شماست

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

با شما بگید فقط روزای جمعه ساعت 4 بعد از ظهر در غیراون صورت درو باز نمیکینید

خب مشتری که نمی تونه با طرف هماهنگ کنه

مثلا امروز مشتری آوردگفتم امروز نمیشه خونم بهم ریختس

گفت طرف از راه دور اومده

چی کنم آخه گناه نکردم که مستاجر شدم

به خدا میدونستم میخاد بزارع برا فروش تمدید نمی کردم

اون حق نداره کسی رو بیاره واسه بازدید خونه تا یه سال مالکش شمایید حتی بفروشه نمیتونه شمارو بلند کنه ...

می‌دونم نمی تونه بیرونمون کنه حتی کسی که اومد برا خرید گفت میزارین بیایم حیاط رو تعمیر کنیم گفتم نه اجازه ندارین تا ما دربیایم

اما فک کنم میخان با هی مشتری آوردن اذیتمون کنن خودمون بلند بشیم

خب مشتری که نمی تونه با طرف هماهنگ کنه مثلا امروز مشتری آوردگفتم امروز نمیشه خونم بهم ریختس گفت طر ...

مشکل مشتریه نه شما !

بگید مشتری اومد بگید بازدید فقط روزای جمعه اس

الان شما شاغل بودید چی میشد ؟ نکنه کلید باید میدادید به بنگاه

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
می‌دونم نمی تونه بیرونمون کنه حتی کسی که اومد برا خرید گفت میزارین بیایم حیاط رو تعمیر کنیم گفتم نه ...

خب راهش همینه .اصلا راهشون نده بگو هر وقت خالی کردیم خونه رو تشریفاتتون بیارین تماااام

وای یعنی چی ،ما ماه آخر بود که وقت داشتیم شوهرم زنگ زد گفت تا کامل تخلیه نکردیم ،من در رو به رو هیچ ...

خوش به حالت شوهرت اقتدار دارع

حالا من پیش شوهرم غر میزنم میگه خونشه چطور ما می‌رفتیم خونه مردم رو می‌دیدیم که بپسندیم

اونا هم میان

میگم بابا ما وقتی می‌رفتیم که طرف داشته بلند میشدع یا موعدش تموم شده

نه منی که تازه دو ماه از قرار دادم گذشته

مشکل مشتریه نه شما ! بگید مشتری اومد بگید بازدید فقط روزای جمعه اس الان شما شاغل بودید چی میشد ؟ ن ...

باید همین کارو بکنم

امروز رفتم بنگاه بسته بود

ینی کارد میزدین خونم در نمیومد الان اومدم مشورت بگیرم

بعد از ظهر برم بنگاه دوباره

میگم در و باز نمیکنم اصلا

شده سر لجم بیفتم جمعه هارم نمیزارم ببینم قانون با کیع