2777
2789
عنوان

باز هم بی بی چک...

226 بازدید | 31 پست

بی بی چک مثبت بعد از خشک شدن کاذبه؟ 

اینم بگم که این دوره 3 روز عقب انداختم بعد یه روز خونریزی خیلی خیلی کم داشتم که اصلا شبیه پریود نبود. مث ترشحات بود معمولی بود که خون توش باشه(با عرض معذرت) 

بعد لکه بینی قهوه ای روشن داشتم تا امروز که روز سومه(بازم معذرت) 

صبح بی بی زدم منفی بود یعنی خط سفید رو میدیدم کامل بعد گذاشتمش کنار و خوابیدم بعد بیدارشدم دیدم خط رنگی انداخته 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم زیاد بهش امید نداشتم. فقط با این پریود خیلی نگرانم. فکرم هزارجا میره. 

کسی تجربه ای راجبه اینکه پریودم چرا اینجوری شده نداره؟ 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

امکان داره باردار باشی اون لکه هم لکه لانه گزینی باشه.حالا بزار یکی دو روز دیگه دوباره تست بزن اگه مثبت شدبروآزمایش خون بده ان شالله که بارداری☺

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..

منم دیروز بیبی زدم. دو تا خط افتاد که یکیش خیلی کمرنگ بود. خودم اولش ندیدم شوهرم دید. نمیدونم آیا مثبته؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

بچه هاممکنه پریود شده باشی ماه قبل ولی باردارم باشی؟؟؟

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
سلام. صبح بعد از چه مدتی شما نگاه کردید و سفید بود؟

تا 10 دقیقه شایدم بیشتر دیدمش و سفید بود خطش بعد گذاشتم کنار

ده دقیقه فک کنم زیاد باشه. چون نتیجش زود معلوم میشه. حالا ان شاءالله که بارداری خانومی.

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.