خانووما لطفا کمک کنید من هشت ساله حدودا ازدواج کردم یه پسر ۵ ساله دارم قدم ۱۶۲وزنم ۵۸ و۳۰ سالمه ودخترعموی همسرم ۲۷ سالشه چهارساله ازدواج کرده بچه نداره قدش ۱۵۵ وزنش ۶۰ ازروزیکه اومدم فقط حرررررف حررررف هرجا میشینه میگه من از اون سرترم نمیدونم چرا منو زیر ذره بین گذاشته تو این چن سال هیچی بهش نگفتم در حالیکه قیافه من ازاون قشنگ تره و چون رفت و امدمونم زیاده میخوام غیر مستقیم بهش بفهمونم که کارش درست نیست و اینو خودشم میدووونه واینکه هربار لباس تازه بپوشم یه ایرادی میگیره هرجا باشه که باهم دعوت باشیم اینقدر به خودش میرسه که نگو وفقطم چشش دنباله منه خلاصه که چه جوری بهش بفهمووونم که مقایسه نکنه و از من دس برداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من باشم ک لذت میبرم وقتی یکی پشتت حرف میزنه ینی ازش سری و بهت حسودی میکنه😏
یبار یکی بهم گفت فلانی پشتت گفته همین جملرو بهش گفتم دیگه رفت ک اون طرف پشت سرم چیزی بگه😂
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇