2777
2789
ازدواج با مردی کسی که جدا شده بنظرتون ریسکه؟ مجرد بهتره یا کسی که خودش شکست خورده باشه ؟

اگر خودت بچه نداری از نظر من این دو تا فرق چندانی ندارند. مهم تناسب روحیه و شخصیت و شرایط و اینهاست...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر معذرت میخوام بچه ها خواهش میکنم ب ای این دو تا گزارش بزنین خیلی حیاطی لایک کنین برا حاجت دلتون صلوات بفرستم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3006066/پلاسماجت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3046190/بیاین-ی-چیز-بگم-رو-اعصابمه

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

به نظر من فقط با مردی که یه بچه هم داره ازدواج نکنید خیلی بهتره . چون خیلی ها نمیتونن کنار بیان و همش یاید بجنگن

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁

پس چرا من هرچی بخت دوم دیدم اصلا خوشبخت نبودن؟! ☹️ خیلی جالب و به درد بخور نیستن شوهراشون 

منم مامانم که این چیزا رو دیده به شدت معتقده که بخت اول اگه خوب نشد دومی خوب نمیشه 😐🤦‍♀️ اصلا نمی دونم چه جوری باید قانعش کنم؟! 😆

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
ازدواج با مردی کسی که جدا شده بنظرتون ریسکه؟ مجرد بهتره یا کسی که خودش شکست خورده باشه ؟

بنظر من مجرد خوب نیست..... 

ما خانوما خیلی حساسیم.... بعدا به مشکل میخوری

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️