2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

که خونمون معلوم بشه خخخخخخخ😝

🙄🙄🙄😁

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
میگم پروفایلتو من هروقت میبینم به طور ناگهانی یاد شکیرا میافتم نمیدونم چرا😕

😶😶خدایی کجاش شبی شکیراس؟😂😂😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
دقیقا پس نتیجه میگیریم این یا خروسش یه چیزی زده بوده یا مرغش 😀

چی میگی باوه خروسش و مرغش

این ک..ن مرغه کج بوده😒

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نمیدونم والا عشق در نگاه اول خواهرخخخخخخخخخ😂

عشق در نگاه اول شکیرا پروفایل من؟😂مغزم پوکید خواهر🤯

عشق در نگاه اول شکیرا پروفایل من؟😂مغزم پوکید خواهر🤯

لبخونیش که میکنم انگار میگه (حرفشو گوش کن)ولی هیچ ارتباطی میون حرفش و حرکت دستاش نمیبینم✌✌😕😂

با همه صمیمی نیستم           تو بزار پای غرورم .          من میزارم پای شعورم
لبخونیش که میکنم انگار میگه (حرفشو گوش کن)ولی هیچ ارتباطی میون حرفش و حرکت دستاش نمیبینم✌✌😕😂

😂😂😂من دیده بودم فیلمشو ولی یادم نیس چی میگه🙄🙄