نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
میگم پروفایلتو من هروقت میبینم به طور ناگهانی یاد شکیرا میافتم نمیدونم چرا😕
😶😶خدایی کجاش شبی شکیراس؟😂😂😂
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
دقیقا پس نتیجه میگیریم این یا خروسش یه چیزی زده بوده یا مرغش 😀
چی میگی باوه خروسش و مرغش
این ک..ن مرغه کج بوده😒
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
عشق در نگاه اول شکیرا پروفایل من؟😂مغزم پوکید خواهر🤯
لبخونیش که میکنم انگار میگه (حرفشو گوش کن)ولی هیچ ارتباطی میون حرفش و حرکت دستاش نمیبینم✌✌😕😂
😂😂😂من دیده بودم فیلمشو ولی یادم نیس چی میگه🙄🙄