2777
2789

راستش همون طورکه قبلا گفتم‌پدرشوهرم چندوقته دکترقطع امید کردن خونه خوابیده. برادرشوهرم وخواهرشوهرم اونجان چون نزدیکن. همسرمنم عصرامیره اونجا.ماهم امروز رفتیم سری بزنیم ازقضا یکی از بستگاتشون که فوت کرده بود روضه داشتن همسرمنم دعوت شد جاریم وبرادرشوهروخواهرشوهرم اونجابودن.مادرشوهرم گفت توهم باپسرت بمون تا شوهرم بره ختم انعام .زشته نره. منم موندم البته پسرمم شیطونه پدرشوهرمم طفلک حالی نداره.شوهرم رفت منم فک نمیکردم انقد دیربیاد.به پیشنهادمادرشوهرم موندم ولی عین چی پشیمون شدم! شوهرم خیلی دیراومد دنبالمون.ازطرفی اینام خسته بودن میخواستن بخوابن .دیگه زودتر شوهرم زنگ زد به برادرشوهرم گفت خانوممو برسون خونه من دیرمیام بچمم اذیت میکنه .برادرشوهرمم برگشته گفته من بابارو تنها نمیذارم یابمونن شب یا بااژانس برن!! ! منم پسرم هرکاری کردم نخوابید خیلی ازبرادرشوهرم ناراحتم. مگه چقد طول میکشید ماروبیاره. داشتم دیوونه میشدم .ازطرفی پسرم کوچیکه اذیت میکرد وسروصدا ازطرفی اونام خسته ومریض دار. اون موقع شبم میترسیدم با آژانس بیام. مادرشوهرمم نذاشت.حق میدم که به فکرباباشه چون حالش وخیمه ولی خیلی دلخورم که حتی نگفت میخوای آژانس برات بگیرم مثلا مامان باهات بیاد وباهمون‌ماشین برگرده؟ غیرت نداشت بی معرفت.به شوهرم‌گفتم فردا بهش گلایه کن.یعنی اگه شوهر من بود عمرا به زنداداشش میگفت باآژانس برو.حتی جاریمم برگشته میگه اشکال نداره با آژانس برو!! خواهرشوهرم‌گفت نه منم باشم میترسم الان باآژانس..پدرم دراومد بابچه

نمیدونم من بودم توقعی از هیچکس نداشتم 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی همسرت حتی شده مرخصی ساعتی میگیره میره خانوادشو ازخونه میبره بیمارستان و.. اونوقتم بااین شرایط س ...

همسرت ناراحت نشد؟؟؟  بالاخره با چی رفتی ؟؟  بهش بگو به برادرش گله کنه