2777
2789
عنوان

دوباره نی نی تو راهه😆😂

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 41 پست
انشالله که همشون زایمانای راحتی داشته باشن و به سلامتی نی نی شون رو بغل بگیرن

انشالله🙏

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂😂😂 باشه میفرستم 😐

دستت درد نکنه😂

دو روز دیگه دوباره نی نی دیگه ای میاد😐

گفتم یادت نره😶

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

آمار ملت رو ازکجا داری؟؟؟😂

دیگه دیگه😂

میگم ماچه باهم رفیق شدیم یهـو😐

دیگه دیگه😂 میگم ماچه باهم رفیق شدیم یهـو😐

چرا نشیم خب 😐

مگه بقیه چطور رفیق میشن ؟ 

خدا بیامرزه بابابزرگت همش زیر سر اونه 😂😂

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
چرا نشیم خب 😐 مگه بقیه چطور رفیق میشن ؟  خدا بیامرزه بابابزرگت همش زیر سر اونه 😂😂

اره،خدا رحمتش کنه😂

مهربون ها ممنونم ازتون

من الان رو تخت خوابیدم از ساعت1 اومدم بیمارستان. 

هنوز دهانه رحمم باز نشده. 

درد میگیره و ول میکنه ولی خبری نیست. 

هیاهو جان ممنونم ک یادت بود😘

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
مهربون ها ممنونم ازتون من الان رو تخت خوابیدم از ساعت1 اومدم بیمارستان.  هنوز دهانه رحمم باز ...

فداتشم عزیزم...

بسلامتی😍😍😍

انشالله قدمش خیر باشه واست..

عکسشم واسمون بزار😂

راضیه عکس بده😁

فداتشم عزیزم... بسلامتی😍😍😍 انشالله قدمش خیر باشه واست.. عکسشم واسمون بزار😂

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

ووییییییی😂

قربون خوابیدنش😍😍😍😍