2777
2789

امشب با ‌‌‌شوهرم دعوا کردیم و منو کتک زد حالم خیلی بد بود از خونه اومدم بیرون تا یه کم قدم بزنم و آروم بشم ولی موقع برگشتن یه نر جنسی پشتمو لمس کرد😐😐 از همشون حالم بهم میخوره... نه تو خونه امنیت جانی و روانی داریم نه بیرون از خونه.. این چه جور اجتماعیه این چه جور فرهنگ و تربیته.. حالم خیلی بده

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😕🖤گند زدن تو جامعه منم امروز به نامزدم یک تایمی اومد رفتیم بستنی و... بعد داشتم بستنی قیفی میخوردم و نامزدم رفت دست هاش بشوره بعد اقا اومد گفت کارت تو تختم همین مدلی خوبه بعد رفن

به کثیف بودن بخاطر عشق اعتقاد داری؟؟

من تو فکر اینم ی اسپری فلفل بخرم هرکس خواست کوچکترین غلطی کنه هم تو چشمش بزنن هم دماغش هم گوشش هم دهنش😐😐😐

یاسمنم ملقب به یاسی😍🌼انشاالاه خانوم دکتر آینده🤩میشه ی صلوات براس رسیدن به اهدافم بفرستی؟😊

من بودم،جای شوهرم هم اون بیشعورو کتک میزدم

بالاخره آدم یه جا باید حال این نره خرا رو بگیره😓

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱