2777
2789
عنوان

بارداری

211 بازدید | 31 پست

خانوما من ۳۷هفته و دو روزمه.میخوام سزارین اختیاری بشم.تو بیمارستان مردم‌.اگه برم خودم امضا بدم ک میخوام تواین سن بارداری زایمان کنم قبول میکنن؟؟خیلی خستع شدم. مثل مرده ها فقط از اول بارداری افتادم گوشه خونه.

نه بابا.خدای نکرده نکنه هنوز ریهاش کامل نشده باشه

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمارستان مردم قبول میکنه سزارین اختیاری؟؟تروخدا بمن توضیح بده همه چیشو هزینشو و اینک پرونده باید تشکیل بدی یا ن 

کلا هرکاری کردی رو بگو خواهش میکنم ازت😢

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

دکترت قبول  کنه بله.... مامان من ۳۶هفته خودش خواست زایمان کرد... اما خواهرم ۶روز داخل nicu بستری بود... گفتن ریه هاش خس خس میکنه.... اما دکتر متخصص کودکان میگفت من خس خس نمیشنوم خوبه... اما دکتر داخلی میگفت من میشنوم ... برای اطمینات موند😁😁😁

مامانم بیمارستان چمران بوداا

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

عزیزم طبیعی زایمان کن،الان من سزارین بودم ،جفت چسبیده جای سزارین قبلی ،تازه من سزارین اجباری بودم ،ولی به خاطر خودت این کارو نکن ،اگر شرایطشو داری طبیعی زایمان کن

دکترت قبول  کنه بله.... مامان من ۳۶هفته خودش خواست زایمان کرد... اما خواهرم ۶روز داخل nicu بستر ...

دکترم ماما بود.دیگه پروندمو بهم داد اوردم خونه. حالا میترسم برم بیمارستان قبول نکنن

عزیزم طبیعی زایمان کن،الان من سزارین بودم ،جفت چسبیده جای سزارین قبلی ،تازه من سزارین اجباری بودم ،و ...

اسم طبیعی میاد دلم میخواد بمیرم

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
باورکن دیگه شبا اشکم درمیاد....ن میتونم بخوام ن درست حسابی میتونم راه برم

میدونم عزیزم ماهم داریم تجربه میکنیم این سختیارو,اما بخاطر سلامتی خودت و نی نیت ۱۰ روز دیگه م صبر کن

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

دکترم ماما بود.دیگه پروندمو بهم داد اوردم خونه. حالا میترسم برم بیمارستان قبول نکنن

خب برو پرونده ات و ببر بیمارستان... دکتری ک میری پیشش و بهش بگو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
اسم طبیعی میاد دلم میخواد بمیرم

واقعا منم متنفرم حتی از اسمش😁😁😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم طبیعی زایمان کن،الان من سزارین بودم ،جفت چسبیده جای سزارین قبلی ،تازه من سزارین اجباری بودم ،و ...

ی بارم پیاده روی نکردم.تا پنج ماه ک استراحت مطلق بعدشم درد پا وکمر باعث شد فقط دراز بکشم.مهمونی نمیتونن برم از بس کع هرجا برم باید فوری دراز بکشم‌...ب نظرت من چجوری میتونم طبیعی بیارم😔😔