2777
2789
عنوان

یعنی آدمو پشیمون میکنن که دیگه خونشون بری

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 59 پست
اخه من ب باب گفتگو گفتم چون اونا ظهر جایی نرفته بودن گفتم بیا ماشین هست خسته نشین  بعد گفتم من ...

تو خونه اینجور آدما نری بهتره

❤آنچه خوبـــان همہ دارند،تو یڪجــا دارے❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو خونه اینجور آدما نری بهتره

عزیز. شوهرمو چکار کنم ؟؟؟بگم نرو. خونشون ؟؟؟ب عشق مامانش ادمه من بگم نرو. ؟

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
سيلور عزيز از كدوم شهر رفتي كدوم شهر؟من قشنگ حسو حالتو در ميكنم!!! 

من از تهران رفتم سمنان 

شما مال کدوم شهری عزیز؟؟؟

میدونی بیشتر عصبانی شدم باید یجا خودمو. تخلیه میکردم

من از تهران رفتم سمنان  شما مال کدوم شهری عزیز؟؟؟ میدونی بیشتر عصبانی شدم باید یجا خودمو. تخل ...

من بچه ساري هستم سيلور گلم خدا مامان خودتو برات حفظ كنه انشالاه هزارسال زنده باشه مامانت سايه ش بالاي سرتون باشه خداروشكر ك هستن مامانتون ميتونين برين اونجا مواظب خودتون باش🧡

من بچه ساري هستم سيلور گلم خدا مامان خودتو برات حفظ كنه انشالاه هزارسال زنده باشه مامانت سايه ش بالا ...

فدات شم قربون بچه های  مهربون ساری 

لطف داری

یعنی بینتون دلخوری و مشکل وجود داره من فکر کردم اولین باره

نه والا هیچ مشکلی ایشون انتظار. داره من بااین وضعیت هر. روز احوال پرسش باشم درصورتی ک من عروس غربتم ایشون  ی احوال عروس حاملشو. نمیگیره

😂😂😂👍🏻

والا بخدا  

من مادرشوهرم ی اخلاقای خاصی داره. مثلا اون سری غیر مستقیم گفت فردا عصر میخوام اش بپزم بیاین.  نگفتم بیا کمکا گفت بیاین اخه دخترش از شهر دور اومده بود.من میخواستم زودتر برم ک کمک بدم شوهرم سردرد بود دیر رسیدیم دقیقا رسیدیم اشا اماده بودن رفتم اشپزخونه با روی باز گفتم سلام یهو مادرشوهر مثل میرغضب یه چش غره ای رفت بهم. جواب سلامم نداد.  دیگه گفتم کوفت بخورم خونه اینا اش نخورم.

امروزم ب شوهرم گفته بودن اش میخوان بزارن عصر من حاملم ویار دارن ولی اونا نمیدونن اصللاا نرفتم .نامردا اصلا زنگم نزدن ک بیا

والا بخدا   من مادرشوهرم ی اخلاقای خاصی داره. مثلا اون سری غیر مستقیم گفت فردا عصر میخوام اش ب ...

الهی☹️☹️ ولشون کن خودت بخر یا اگه میتونی یه ذره درست کن بخور، آره هرکسی یه جوره، فکر میکنن عروس وظیفشه کمک کنه