الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حوله رو با اتو گرم گرم کن بپیچ دور کمرت وشکمت تا اون گرمه دوباره یکی دیگه رو آماده کن. چندبار اینکارو تکرار کن. آب جوش ونبات وزعفرون کمی ودارچین وقاطی کن بخور عالیه. و روغن سیاه دونه رو حتما بگیر و روی تخمکات بریز وماساژبده وزیر شکسته وکمرتو معجزه میکنه عالیه
حوله رو با اتو گرم گرم کن بپیچ دور کمرت وشکمت تا اون گرمه دوباره یکی دیگه رو آماده کن. چندبار اینکارو تکرار کن. آب جوش ونبات وزعفرون کمی ودارچین وقاطی کن بخور عالیه. و روغن سیاه دونه رو حتما بگیر و روی تخمکات بریز وماساژبده وزیر دل وکمرتو معجزه میکنه عالیه
برا من دکتر نوشت چون پریود دردناک دارم ولی یه دونه بیشتر استفاده نمیکنم دکترم گفت نهایت دوتا میتونی استفاده کنی ولی همون یکی دوازده ساعت اینا دردمو کنترل میکنه
تاثیر که صد درصده من بعد سزارین خیلی درد داشتم اونموقع هم همین شیاف به دادم رسید اما فقط یه دونه استفاده کن اصلا از اپراتور داروخانه مشورت بگیر تا خیالت راحت شه