2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

76 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

من از موعد پریودی گذشته ولی هنوز نشدم همیشه هم منظم بوده مثلا تو این چندماه اخیر به ترتیب ۲۰-۱۸-۱۶-۱۵  شدم اما این ماه خبری نیست حتی همیشه دل درد و افت فشار و. داشتمم ندارم.

قبل موعد پریودی تست زدم اول منفی شد بعد نیم ساعت اینطورا دیدم دوتا خطه که یکیش خیلی کمرنگه،

امروز که از موعدش گذشته تست زدم دوباره ولی منفی شد . علائم خاصی هم ندارم جز کسلی و تکرر ادرار و درد کشاله ران .

ممکنه باردار باشم ولی بی بی چک نشون نده؟ خیلی ناراحتم ۸ ماهه تو اقدامم

تحمل نداره نباشی...دلی که تو تـنـهــا خــداشـی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بارداری

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
خدا کنه😭😭کلی ناراحتم 

پاشو برو ی زیارت عاشورا بخون تا دلت آروم بشه.

دیگه هم بهش فک نکن.چند روز دیگه برو آزمایش.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
یه هفته بعد اگه پری نشدی آز بتا بده

ان شاا. که نشم و باردار باشم،مرسی عزیزم،

راستی ممکنه کسی باردار باشه ولی علائم خاصی نداشته باشه؟

تحمل نداره نباشی...دلی که تو تـنـهــا خــداشـی❤
ان شاا. که نشم و باردار باشم،مرسی عزیزم، راستی ممکنه کسی باردار باشه ولی علائم خاصی نداشته باشه؟

انشاالله که بارداری ...بله چرا نشه همه بدنها که مثل هم واکنش نشون نمیده

😘لایکم نکن رفیق😘