2777
2789
عنوان

کوچلوی بی قرارم

129 بازدید | 25 پست

سلام من دخترم چندروزه ظهر که میشه تقاضای شیر میکنه ولی میذارمش زیر سینه جیغ میزنه نمی خوره 

تا شب همینطوریه بیشتر اوقات ولی شب که می خوابه پا میشه واسه شیر خوب شیر می خوره 

مشکل کجاس دارم دیوونه میشم از بی قراریاش

الان یه هفته اس این طوریه تازه یه ماه و چند روزشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گشنشه ک جیغ میزنه،شیرو میخواد ب ی دلیل نمیتونه بخوره،اخه تو خواب متوجه نمیشن،من دخترم دوسالشه بهش شیر گاو میدم فقط از ی جا میخرم میایم خونه مامانم لب ب شیر اونا نمیزنه میگه بو بده،ولی تو خواب میخوره!!!

دختر من هم تا سه ماهگی شیر خودمو خورد اما از اون موقع به بعد هرکاريش کردم فقط جیغ میزد و شیر منو نخورد حتی تا شش ماهگی شيرمو دوشيدم تو شیشه دادم خورد شبها که خواب بود شیر خودمو میخورد اما از شش ماهگی نه وقت بیداری نه موقع خواب نخورد منم مجبور شدم شیرخشک بدم

خوب مگه شب رفلاکس نداره ؟ باید چیکار کنم اینطوری همش گرسنه اس

منم حس میکنمدخترم رفلاکسداره  چون میخابه دهنشو مزه مزهمیکنه انگار طعم بد میده من شبا قبل خواب شیرنمیخوره تا خوب خسته نشه خابش نیاد نمیخوره

دوستان عزیزم برا سلامت بچم صلوات بفرستید
گشنشه ک جیغ میزنه،شیرو میخواد ب ی دلیل نمیتونه بخوره،اخه تو خواب متوجه نمیشن،من دخترم دوسالشه بهش شی ...

اره خوب معلومه گرسنه اس نمی تونه بخوره 

ولی به چه دلیلی اخه

اگه دل درد باشه که وقتی زیر سینه نیست چرا خوبه