2777
2789
عنوان

خانم هایی ک اپی میکنن

72 بازدید | 11 پست

بچه ها کیا اپیلاسیون میکنن؟؟

من چند ماهه میرم خیلی خوبه و موهام نازک شده

ولی بدیش اینه ک باید صبر کنی پر بشه بعد بری 

تو این ایام چکار میکنید

معذرت ک واضح میگم چ کار میکنید ک همسرتون متوجه موهای بدنتون نشه

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اپیلیدی نداری؟  به نظر من اپیلیدی بخر وقتی رفتی اپیلاسیون و موهات نازک شد دیگه بعدش میتونی از اپیلیدی استفاده کنی..دیگه دردم نداره چون موهات نازکه.. لازمم نیست موهات پر شه ، هروقت بخوای میتونی استفاده کنی

🖤

منم خودم انجام میدم .

یمدت بیشتر بندازی موهات نرم درمیاد .

شوهر من که چیزی نمیگه قبلش میگم ببخشید میخام اپی کنماااا😂😂😂

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
اپیلیدی نداری؟  به نظر من اپیلیدی بخر وقتی رفتی اپیلاسیون و موهات نازک شد دیگه بعدش میتونی از ا ...

وای برای اونجا اپیلیدی چجوری میشه اخه 

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
اپیلیدی نداری؟  به نظر من اپیلیدی بخر وقتی رفتی اپیلاسیون و موهات نازک شد دیگه بعدش میتونی از ا ...

عزیزم حساسیت نداره اپیلیدی؟

چون من پیوستم خیلی حساسه سریع قرمز میشه و جوش میزنه 

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
عزیزم حساسیت نداره اپیلیدی؟ چون من پیوستم خیلی حساسه سریع قرمز میشه و جوش میزنه 

نه عزیزم اگه به اپیلاسیون حساسیت نشون نداد به اینم نمیده..چون منم پوست دستم بی نهایت حساسه

اصلا نه میتونم اپیلاسیون کنم نه اپیلیدی.. دیگه مجبوری فقط پا و زیربغلمو اپیلیدی میکنم

🖤

نه عزیزم اگه به اپیلاسیون حساسیت نشون نداد به اینم نمیده..چون منم پوست دستم بی نهایت حساسه اصلا نه ...

ممنون عزیزدلم

امضاتو خوندم دعا کن خدا ی پسر ناز و شیطون هم ب من بده