2777
2789
عنوان

خونه بابام اینا مار اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 25 پست
ماااار؟سمی اونوقت؟

نمیدونم شاید😫😫😫

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
من یمدت پیش تو دسشوییمون که تو حیاطه مار دیدم یه مدت اصلا اون دسشویی نمیرفتم الانم با ترس و لرز میرم

حق داری

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنگ میزنیم میان فقط همونی ک خودمون گرفتیم میان میبرن بعضی وقتا میگن سه چهار ساعت دیگه میایم خیلی بی ...

از خونه نمیتونن برن؟ چون مار خیلی سمجه ب این راحتیا نمیره 

عه هیچ وقت نفهمیدم حکمت خدا از آفرینش این موجود تخمی مزخرف چ بوده 

....... I'm in love I'm not alone 💖💖
از خونه نمیتونن برن؟ چون مار خیلی سمجه ب این راحتیا نمیره  عه هیچ وقت نفهمیدم حکمت خدا از آفری ...

نه نمیتونن کجا برن اخه 

خانما تورخدا دعا کنید خونمون از شر این مارا راحت شه و تموم شن یه برادر ۲ساله دارم خیلی براش نگرانم اون بچس نمیفهمه مار ببینه فرار کنه 

ترس نداره که ماره خب چیزی نیس سوسک چندش

شمال مارسمی نداره 

اما جنوب و گرمسیر سمی هستن 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
ترس نداره که ماره خب چیزی نیس سوسک چندش شمال مارسمی نداره  اما جنوب و گرمسیر سمی هستن  ...

ما غرب کشوریم سردو کوهستانیه اینجا 

والا تازه مث بقیه حیوونام نیستن هیچی حالیشون نیست یهو نیش میزنن

دقیقا

ما غرب کشوریم سردو کوهستانیه اینجا 

انشالله چیزی نمیشه 

اما کلا سمپاشی کنین 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
انشالله چیزی نمیشه  اما کلا سمپاشی کنین

ممنون عزیزم انشالله 

اره دیگه باید سم پاشی کلی بشه