سلام من 12 ساله ازدواج کردم . دو فرزند دارم به لحاظ مالی هم تامین هستیم . همسرم هم مرد خوبی هست . اما پرخاشگره. مشکل از اینجا شروع شد که حدودا 4 سال پیش فهمیدم با یکی از دوستان کاری سابقش که یک خانوم تنهاس و در یک شهر دیگه زندگی میکنه رابطه ی تلگرامی داره . به شدت باهاش برخورد کردم و بالاخره مسله حل شد و همسرم هم بارها و بارها عذر خواهی کرد . بعد از اون من به ظاهر همه چیرو به خاطر بچه ها فراموش کردم اما هر وقت به هر دلیلی با هم بحث میکنیم این موضوع بالاخره پیش کشیده میشد . اصلا نمیتونم قبول کنم که فردی که این خطا رو کرده دیگه حقی برای خودش قائل باشه . همسرم میگه تو هر وقت بحثمون میشه این مسئله رو میکوبی تو سر من . تازگی ها خیلی انتقاد میکنه ازم و این کلافم کرده شما میگید چی کار کنم چرا اینجوری گارد گرفته
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
درسته کار اشتباهی کرده خیلییییی زیاد ولی عزیزم اگه همسر تو زندگیو بچه هاتو میخوای این راهش نیست زیاد بهش گیر نده خیلی معمولی رفتار کن تا یه مدت خودشو بهت ثابت کنه.... وقتی تو بهش گیر میدی یا درمورد این موضوع حرف میزنی بجا محبت کردن... آقاتون بیشتر به سمت اون خانوم کشیده میشن...