2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید گوشیشو چک کردم😓

1348 بازدید | 38 پست

تاحالا کلا سه چهار بار گوشیشو گشتم.حالا آخرین سری دوتا شماره دیدم مکالمه طولانی بود سیو کردم تو گوشیم ببینم کین که مشتریاش بودن.بعد شماره ها یادم رفت پاک کنم.الان گوشیم دستش بود به شوخی گفت ببینم مخاطباتو یهو افتادم رو گوشی.به زور گوشیو ازم گرفت .بعد دیگه توضیح دادم بهش.هیچی نگفت بهم ولی خیلی بد شد.خیلی خجالت کشیدم خیلیا

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

اين حركات زشت زننده چيه ميكنين خو!😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين حركات زشت زننده چيه ميكنين خو!😐

خیلی باحالی😁😁😁

کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست  شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....
خیلی باحالی😁😁😁

❤️❤️❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عیبی نداره من ک هروقت چک میکنم همسرم ذوق میکنه میفهمه هنوزم دوسش دارم روش غیرتیم 😁

اینم بعدش انگار خوشحال بود.چون اولش فک کرد یه غلطی کردم .خوشحال بود

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo