سلام خانوما من واقعا خسته شدم کمک.ی خاطرخواه داشتم بعدتامرزازدواج رفتیم بعدمن جاخالی دادم و بای نفرک اصلا نمیشناختم سنتی ازدواج کردیم بعدی سال عقدطلاق گرفتم واون اقاهم بعدعقدمن ازدواج کرد واونم الان درشرف طلاقه یعنی کارشون ب دادگاه کشیده.الان این اقا اس میده بهم ک همه کس وکارم فدای تووو نمیدونم نوکرت میشم بزار فقط نوکریتوبکنم اینم بگم همه ازعشق وعلاقه این ادم ب من باخبرن هززمان مجردبم تا الان ب زبونا افتاده ازصبح تاشب اس میده ک من سگتم اندازه سگ برات ارزش حدارم جوابموبدی درک نمیگنم این نوع دوس داشتنو واقعا خیییلی غیرطبیعی چیکارکنم واقعا ازطرفی اشنای همسرسابقمم هستن
واسه بچه بازیاتون فقط دو نفر بی گناهو بازیچه ی خودتون کردید
عریرم توهزعلت جدایی من خبرحداری من دیگه علاقه ای ب این اقاحداشتم وقتی ازدواج کردم وعاشق همسرم بودمم ولی همسرم اصلااااا دوسم حداشت چون باباش بزور محوبراش گرفته بود وهیچ احترامی حالیش نبود وی لات بودوخلاص
نه بابا این ادما نرمال نیستن . اشتباه نکنی دوباره به طلاق برسی
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
منم ازینجورادما به تورم خورده بود . دافعه اینا بیشتر از جاذبه هست . ولش کن . یه مرد منطقی و عاقل پیدا کن برای ازدواج . چون یبار هم جداشدی بیشتر احتیاط کن
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
ن منوکلافه کرده یجوری فک میکنم دیوانه اس وزیادی بچه وگرنه چراباید بیاد بگه خانواده ام فدای تومیکنم ف ...
حس ششم یک زن دروغ نمیگه