2777
2789
عنوان

کسی مطب دکتر طب سنتیه عالی میشناسه تو تهران.واسه بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 20 پست

طبیب:،بچه دار شدن یک پروسه بلند مدت هست که نباید ناامبد شد.پیگیر باشیدعلت نازایی1- نازایی علل مختلف دارد و یا از جانب مرد است یا زن یا هردو.2- یکی از علل دیگر آن به ابتدای ازدواج و خوردن عروس در هفته اول ازدواج از لبنیات، سرکه، گشنیز و سیب ترش میباشد که سبب سرد و نازا شدن رحم میشوند.3- علت نازایی در زنان، چسبندگی رحم، کیست رحم، عفونت یا التهاب رحم نیز میباشد.تشخیص ناباروری:در مردان- اگر آب منی سفید رنگ باشد سالم و بچه دارمی شود و اگر کدر و یا مایل به قرمز رنگ باشد معلوم است مشکل دارد و نازا است و نیاز به درمان دارد.در زنان- نازایی اگر از جانب زن باشد با آزمایشات و معاینه مخصوص نازایی مشخص خواهد شد و در قدیم هم افراد متخصصی بودند که با معاینه این کار را انجام میدادند و علت آن را مشخص میکردند.درمانمشترک دستور غذایی زیر را بمدت یک یا دو ماه مصرف کنند:1- از روز هفتم قاعدگی تا روز سیزدهم سرخ شده پیاز با روغن زیتون و تخم مرغ در وعده صبحانه مصرف شود.2- یک لیوان مخلوط شیر با عسل از هفتم تا سیزدهم قاعدگی هر شب مصرف شود.3- سی گرم ژل رویال (عسل ملکه) را با نیم کیلو عسل خوب مخلوط کرده و هر روز بصورت ناشتا یک قاشق مرباخوری بهمراه هفت عدد سیاهدانه مصرف شود.4- خواندن دعاهای طلب فرزند.5- درحال سجده بگوید"اللهم آدم فیهن لذتی وکثرفیهن رغبتی و قو علیهن ضعفی جلالا من عندک یاسیدی"6- نیت کند اگر پسر باشد نامش را محمد یا علی بگذارد و اگر دختر می خواهد نامش را فاطمه بگذارد.7. داروی آمادگی رحمدر مردان:1- مرکب یازده گیاه امیرالمومنین (ع) (عمده اش گیاه تینفیل است که در شام میروید و الان کمیاب است). (داروی تینفیل)2- پودر کَوَر.3- پودر کاسنی.4- شبها بدون شام نخوابد بلکه شام مقوی و مفصل بخورد.5- مصرف زیاد خرما، انجیر و هویج، خربزه.۶. داروی مرکب چهار در زنان1- داروی ترکیبی آمادگی رحم.2- جرجیر (باه زنان)، ترکیبی از تخم شاهی و گل سرخ تبریزی و .. است، هر شب یک قاشق مربا خوری از هفتم و چهاردهم قاعدگی مصرف شود و در شب چهاردهم همبستر شود.3- سویق گندمنکته: بعد از انجام درمانهای فوق در شب چهاردهم که تخمک پایین می آید و در رحم قرارگیرد همبستر شود و باذن الله درهمان ماه یا ماه بعدی باردارمی شود.

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرررررا بسته شد؟

چند وقت یبار وزارت بهداشت ازشون شکایت میکنه.

بالاخره خب کار و کاسبیشون خراب میشه با وجود طب اسلامی.

با کمترین هزینه بیماریهای آدمو درمان کامل میکردن.من واقعا خودم خانوادم و اطرافیانم اثرشو دیدیم

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
کجاست ادرسش بگو دعات میکنم

عزیزم شمارش اینه ولی فک میکنم خیلی سرش شلوغ باشه خوده خیر اندیش که چند هزار نفر تو نوبتن۴۴۸۹۱۰۴۱

طب اسلامی هم خوبه خواهر ایت اله تبریزیان ماما هستن ومطبشم تهرانه

عزیزم شمارش اینه ولی فک میکنم خیلی سرش شلوغ باشه خوده خیر اندیش که چند هزار نفر تو نوبتن۴۴۸۹۱۰۴۱ طب ...

ادرس اونم بهم میدی ایشالله هرچی از خدا میخای بهت بده

ی صلوات واسه حاجتم میفرستی🍀