2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو بلایک مثه خودت مادر نشدم 😔👶

😭😭

خسته شدم دیگ هم من هم خواهرم تو اقدامیم اون بیچاره پرولاکتین داره من تنبلی تخمدان دارو های شیمیای هم فایده نداره.شما مشگلت جیه

ی صلوات واسه حاجتم میفرستی🍀
😭😭 خسته شدم دیگ هم من هم خواهرم تو اقدامیم اون بیچاره پرولاکتین داره من تنبلی تخمدان دارو های شیم ...

من فعلن مشکلی ندارم ولی ۶ ماهه اقدام کردم منتظرم فعلن اگه تا دو ماه دیگه هم باردارنشم میرم عکس رنگی ( ازش متنفرم )😭😭😭😭😭

من فعلن مشکلی ندارم ولی ۶ ماهه اقدام کردم منتظرم فعلن اگه تا دو ماه دیگه هم باردارنشم میرم عکس رنگی ...

ایشالله هرچه زودتر مامان بشی و نیازی ب عکس رنگی نباشه

ی صلوات واسه حاجتم میفرستی🍀
ایشالله هرچه زودتر مامان بشی و نیازی ب عکس رنگی نباشه

ان شاءالله همه منتظرا خدا دامنشونو سبز کنه خیلی سخته خیلی دیر میگذره ، کارم شده فقط تقویم بدست گرفتن ، اه اه اه 😠😭

عزیزم طب اسلامی خیلی بهتر از سنتیه.من تو تهران میرفتم شهرری البته نه واسه بارداری واسه بقیه مشکلات که متاسفانه دوهفتست بسته شده.

یه متن برات بفرستم شاید خوب باشه برات

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...