2777
2789
عنوان

خط سفید پررنگ بی بی چک

2102 بازدید | 19 پست

۴ روز مونده به پری دیروز بی بی زدم فوری یه خط کاملن مشخص ولی سفید انداخت ، فکرم درگیره کسی بوده تجربه داشته باشه ، این اولین بارمه همجین چیزی میبینم 

سفید منفی

زود بی بی زدی . بزار روز موعدت بزن

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره منفیه انقدر بدم اومده از بی بی چک دیگه نمیزنم 

واقعن خیلی بده ، منم اول مطمئن بودم منفیه بعد تویه یه تامیک دختره نوشته بود اول سفید بود بعد هرروز پررنگتر شد منم امید گرفتم😭

واقعن خیلی بده ، منم اول مطمئن بودم منفیه بعد تویه یه تامیک دختره نوشته بود اول سفید بود بعد هرروز پ ...

عزیزم ان شالله باردار بشی زود ولی بهترین کار اینه بعد تاخیر بی بی بزنی البته بعضی ها بودن سه روز قبل پریودشون هم  بی بی نشون داده

عزیزم ان شالله باردار بشی زود ولی بهترین کار اینه بعد تاخیر بی بی بزنی البته بعضی ها بودن سه روز قبل ...

آ ه واقعن آدم میمونه چیکار کنه ، نمیدونم چرا این ماه اینقد امیدوارم خدا خودش هیچ کسو نا امید نکنه