2777
2789
عنوان

تقویت مژه و ابرو

1230 بازدید | 18 پست

خانما تقویت مژه و ابرو سریتا کسی استفاده کرده ؟یا محصول خوب دیگه ای میشناسین ؟ من وازلین میزدم خیلی خوب بود ولی بعد یه مدت برمیگرده حالت اولش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای وازلین نزن من یبار شنیده بودم خوبه بعد رفتم چشم پزشک پرسیدم گفتم اگر ب مژم وازلین بزنم حطرنداره؟

گف ینی چی خطرنداره خطرناک ترین کاره

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       

من روغن کمانژه رو از ملینا تاج توی اینستا دیدم که خیلی تعریف میکرد توی فیلماشم معلوم بود اصن ابروش پهن تر شده بود و مژه هاش ک معمولی بودن پر شده بود،قیمتشو تو نت دیدم صد و خورده ای بود ولی مقدارش بنظر زیاد بود

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
من چندبار زدم خیلیییی سنگین بود مشکی هم میکنه؟؟

ن مشکی نکرد ولی یک کم  تو پر شد .مخصوصا وقتی ریمل میزنی بهتر خودشو نشون میده .کم بزن ک سنگینی نکنه .با براش ریمل بزن

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت 😪😴
وای وازلین نزن من یبار شنیده بودم خوبه بعد رفتم چشم پزشک پرسیدم گفتم اگر ب مژم وازلین بزنم حطرنداره؟ ...

نمیدونم گلم به ابروهام و مژه هام که زده بودم بلند وپرپشت و مشکی شده بود