2777
2789
عنوان

اعصابم از شوهرم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 42 پست
دليل خاصي داره ك ميگي نياد خطر داره ولي جز اين ك خطر داره دليل ديگ اي داره؟

بدم میاد اخه دیگه همش اویزون ماس تو ماشین خودشون ک نمیره

خدایا خودت مواظب 😍آراد 😍تو دلم باش ❤❤پسرم منو بابایی بیصبرانه منتظرتیم ❤❤❤❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بذار دنیا بیاد دیگه هیچ بچه ایی رو نمیبینه غیرپسرش

والا فک نکنم اینی ک من میبینم اصلا اشتباه کردم ب حرفش گوش دادم بچه اوردم اونم دوماه بعد عروسیمون 😔😔😔😔😔

اخه دیگه شورشو دراورده من حامله ام انقد قربون صدقه اون رفته برا پسر خودمون هیچ

😁😁😁😁.من مطمئنم این گیر دادنای تو همیشه باعث دعواتون شده از تاپیکات مشخصه خیلی حسودی خواهر بی اهمیت باش بزا زندگیت ارامش داشته باشه

من با بچه خواهر شوهرم این مشکل رو داشتم فکرشو بکن سالگرد عقدم من کلییییی تدارک دیدم دوربین گذاشتم که شوهرم بیاد سورپرايز شه یهو دیدم از سر کار اومد بچه به بغل خب می خواستم بپرم بغلش نشد کلی برنامه داشتم

منمم چند تا تشر به بچه زدم و گفتم دیگه نبینم بدون مامانت بیای خونه ما دیگه نیومد 😊 تو هم به بچه دو تا تشر برو 

خب عزیزم جای اینکه شوهرتو تهدیدکنی که حق نداری و... که اعصاب خودتم خراب بشه

میتونی باسیاست زنانه ات بگی همسرعزیزممیدونم چقدراون بچه رو دوست داری ولی من برای اون بچه میترسم خطرناکه   

خانم های گل یه خورده ظرافت زنانه تو زندگی معجزه میکنه🥰

ازماگفتن بود

😁😁😁😁.من مطمئنم این گیر دادنای تو همیشه باعث دعواتون شده از تاپیکات مشخصه خیلی حسودی خواهر بی اهم ...

بابا حق دارم خو بدم ازش میاد اصلا مگه خودش بابا نداره انقد ب شوهرم وابستس ب باباش نیست

بابا حق دارم خو بدم ازش میاد اصلا مگه خودش بابا نداره انقد ب شوهرم وابستس ب باباش نیست

خب پسر ب ادرشدهر منم همینه همیشه رو سروکله ی همدیگه میپرن ولیمن کاری ندارم میدونم ک بچه خودش ک بدنیا دگ دس برمیداره

حتی تو دوران عقد ما می خواستیم بریم گردش نعره میزد منم میام به بچه همین مواقع تشر بزنی بهتره شوهرتون ...

واقعااا خانوادشونم خیلی احمقن دیگه بخدا

خوبه که شوهرتو دوست داره تو هم بچه رو دوست داشته باش چی میشه. با چه چیزایی الکی اوقات خودتونو خراب میکنین

خدای مهربونم شکرت