6 ماهه ازدواج کردم. 6 ماه نامزدی بودم. 1 سال از با هم بودنمون میگذره. 11 روز پیش اومدم خونه ی بابام قهر. همسرم به شدت فحاشی میکنه به همه مخصوصااااا به خانواده ی من حتی به مرده ها. سه چهار ماه اخیر هم به هر بهانه ای منو کتک میزنه. در عین حال بعد از این کارها منو میبوسه و بغل میکنه و خیلیییییییی ابراز علاقه میکنه و این چرخه هر روز تکرار میشه... من هم دوسش دارم. ولی از یه طرف خسته شدم و اعتمادم رو ازش از دست دادم. قلبم شکسته. اکثر اینها رو بی دلیل و منطق انجام میده و میگه با خودم مشکلی نداره و مشکلش با بقیه هست و این کار هارو میکنه تا اونها رو تنبیه کنه. چه کنم؟
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑 (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁) ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
دنبالم نمیاد. گفته نمیام خونه بابات نمیخوام ریختش نو ببینم... خانوادم کاری نکردن که مستحق این رفتار باشن... البته از نظر اون همه ی ما ها مقصریم... بارها بهش پیشنهاد مشاوره دادم قبول نکرد. الان مراجعه کردم به دادگاه خانواده... به نظرتون کار درستی کردن؟
مردی که دست بزن داره به هیچ عنوان درست شدنی نیست که بدتر میشه همین الان تکلیفتو معلوم کن دو روز دیگه بچه دار میشی هم خودتو میانه هم بچتو اون وقت میگیرد به خاطر بچم بسوزم و بسازم
خودمم همینو میگم. آخه سر چیزای بی ارزش اینجوری میشه و کنترل خودشو از دست میده. اون لحظات انگار منو ن ...
بعدشم پشیمون میشه حتما
حتما به روانکاو برو یه ویزیت بشه
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮