2777
2789
عنوان

خفگی نوزاد...کمممک

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 78 پست
میدونم خیلی سخته اما تحمل کن بلاخره خوب میشه خدا رو شکر کن که سالمه و مشکل دیگه ای نداره

هعی....

حق با شماس.

خدا رو شکر...

نمیدونم چرا من اینقدر دارم پرخاشگر و عصبی میشم.دلم نمیخاد اصن مهمونی برم...

فک کنم دارم سلامت روانمو از دست میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متولکو پرا مید دادم انگار سرفه اش کم شده.الان یک ربعه سرفه نکرده.... میدونید تا چقدر وقت میشه مصرف ...

نمیدونم اما سرفش بخاطر رفلاکسشه گلوش تحریک میشه متوکلوپرامید رفلاکسشو  اروم کرده برا همین ارامش گرفته

هعی.... حق با شماس. خدا رو شکر... نمیدونم چرا من اینقدر دارم پرخاشگر و عصبی میشم.دلم نمیخاد اصن م ...

من شب تا صبح از استرس اینکه خفه نشه خوابم نمیبرد روزا هم چشم ازش بر نمیداشتم خدا رو شکر یه دختر بزرگ دارم با همسرم خیلی کمکم بودن

شیر خشک معمولی یا ای ار؟

نان میدادم.چون ای ار ی سری ک دادم بعدش وزنش پایین اورد دوباره شیر خودش دادم.اگه وزنش خوبه خیلی حساس نشو ب رفلاکسش.فقط شیر ک میخوره سرش بالا بگیر یا بالش زیر سرش بزار ک شیر برنگرده