2777
2789

میرم دسشویی میشینم یا میخوام بلند شم درد میکنه خیلی بد انگار تو شکمم باد جمع شده و میخواد بترکه

میترسم علایم زایمان زودرس باشه😔

دو روزه اینجوری شدم 

چندروز پیش سنو دادم همه چی خوب بود یعنی چیشده!!!

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه ببین منم اینجوریم همه میگن عادیه من وارد ۶ ماه شدم زیر دلم فشار حس می‌کنم انگار که مثانه پر باشه ...

اره انگار مثانه پره و درد میپیچه هی مثل درد پریود

بخاطر اینه که شکم پهلو ها در مرض باد کولرن، من نافم به سمته راست تیر می کشید ، ۲ شبه روغن سیاهدونه می زنم ، با شلوار تا زیر سینم می خوابم و پهلو و همه جام پوشیدس خوب شدم

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
درد میپیچه یهو دکتر رفتی ؟ چیزی نگفت؟

اره نمی تونم راحت بشینم تو دستشویی 

میگن مشکلی نی رحم داره بزرگ میشه 

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
بخاطر اینه که شکم پهلو ها در مرض باد کولرن، من نافم به سمته راست تیر می کشید ، ۲ شبه روغن سیاهدونه م ...

اره منم لباس گرمتر پوشیدم یکم

نه اصلا چندروزه هوا خنکه کولر نمیزنیم ولی یه شب رفتم بیرون هیت رو ببینم فرداش اینجوری شدم شاید سرما زده ولی خب دوروزه چرا خوب نمیشه😢

امشب میرم من حتی فکر کردم عفونت ادرار دارم آزمایش  دادم سالم بودم نمی‌دونم دیگه والا درد زیاد ...

اره دقیقا منم تازه اینجوری شدم

ازمایشمم خوب بود