2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم لزومی نداره همه داشته باشن من الان هفته ۱۹هستم اصلا تکرر ندارم نی نیم هم پسره

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم
نه عزیزم لزومی نداره همه داشته باشن من الان هفته ۱۹هستم اصلا تکرر ندارم نی نیم هم پسره

مرررررسی جونم دعا کن این ماه باردارم ولی تالان هیچ علایمی ندارم دو روز مونده به پریودیم به نظرت اختمال هست باردار باشم اما علایم نداشته  باشم

مرررررسی جونم دعا کن این ماه باردارم ولی تالان هیچ علایمی ندارم دو روز مونده به پریودیم به نظرت اختم ...

ایشالا عزیزم  امیدت به خدا باشه منم علائمی نداشتم تا الانم هیچ علامت بارداری نداشتم خیلی خوب بوده تا الان برام فقط یه حسی بهم میگفت باردارم که بی بی زدم مثبت شد

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم
چند روز از موعدت گذشت بعد بی بی چک زدی؟

من گذاشتم پنج روز گذشت بعد زدم با اینکه تو اون پنج روز داشتم بال بال میزدم ولی تحمل کردم زمان بگذره که از جوابش مطمئن باشم

خیلیییییی اصلا قابل وصف نیست اینکه حس کنی یه نفر دیگه داره از وجودت جون میگیره و رشد میکنه خیلی حسش خوبه مخصوصا وقتایی که تو سونو میبینیش و صدای قلب کوچولوشو میشنوی 

ایشالا که به زودی زود تو هم وجودت از این حس لبریز میشه عزیزم برات دعا میکنم