2777
2789
عنوان

اولین باری که....

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 159 پست

یادمه اولین بار مدرسه رفته بودم خیلی فضاش شبیه بیمارستان بود یهویی جیغ زدم که نمیخوام برم ... 

اضطراب جدایی داشتم .. ولی الان خوبم . خخخ 

خیلی به مامانم وابسته بودم میترسیدم من نباشم اتفاقی براش بیافته . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین خاطره غم انگیز زندگیم 6سالگی ازدست دادن بابام بود😢   7سالگی دبستان؛ اولین خاطره مدرسه ا ...

زندگی رو  زود شروع کردین ... 

راضی هستین ؟ احساس خوبی دارین؟

اولین باری ک بی بی چک مثبت دیدم امروز صبح موقع اذان بود   بعد 16ماه انتظار لطف خدا و امام حسین شامل حالم شد انشاالله قیمت همه منتظراا  

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
اولین باری ک بی بی چک مثبت دیدم امروز صبح موقع اذان بود     بعد 16ماه انتظار لطف خدا و اما ...

ان شاء الله با سلامتی به دنیا بیا سالم وصالح خوش قدم وخوش روزی باشه  منم اولین بیبی چکم رو طاقت نیاوردم4صبح انجام دادم ازخوشحالی نمیدوستم چیکارکنم 

ان شاء الله با سلامتی به دنیا بیا سالم وصالح خوش قدم وخوش روزی باشه  منم اولین بیبی چکم رو طاقت ...

ممنووونم عزیزم انشاالله...اره منم دیگه خوابم نبرده ازون موقع فقط اشک میریختم از شوق  انشاالله قسمت همه منتظرا

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
ممنووونم عزیزم انشاالله...اره منم دیگه خوابم نبرده ازون موقع فقط اشک میریختم از شوق   انشاالله ...

حالا بزار اولین بار توسونو صدای قلب کوچولوشوبشنوی بال درمیاری، اولین لگدش خیلی لذت بخشه اولین زایمان اولین بغل کردن اولین بوسه🤗😃😍😍😍🤩👶👶👶👶👶 

مثلا اولین بار که یه آشنای نامحرم منو بدجور دید زد حالم خیلی بد شد

اینم یه جورشه شاید به ازدواج برسه دوست من بایه پسره تو دانشگاه دعوا کردن بعد از4ماه باهمون عروسی کرد