2777
2789
عنوان

دردودل فوری

225 بازدید | 16 پست

از دست شوهرم خیلی دلم گرفته، هم خودش هم خانوادش شدیدا پر توقع اند و منو همیشه سرزنش میکنند، فامیلای دورشون مریض میشند اگه نریم با زخم زبون بیچارا میکنند مارو آخرشم شوهرم از بس میشنوه که کم کذاشته تو رفتارش با من تاثیر میزاره کلا تو زندگی درگیر نیازای خانواده همسرم هستیم تا جایی که من دیگه برام حال نمیمونه به شوهرم بگم تو حتی آشغالای خونه خونتو یادت میره ببری، خیلی دلم میگیره از اینکه مادرم دیروز بیمارستان بود وشوهرم اصلا براش مهم نیست که یه ساعت مرخصی بگیره و بیاد بیمارستان نزدیک سرکار یه سر به مادر زنش بزنه یا وقتی میاد خونه مادرزنش یه چیز بخره و به عنوان ملاقاتی بره.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه شوهر من تک پسره تا دهنمو وا میکنم میگه خونوادم از من انتظار دارن تنها پسرم

حتی یه روز با هم دعوا کردیم بهم گفت چرا تو خرید چند قدم از مادرم جلوتر راه رفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ما الان تو عقدیم فک کنم بعد عروسی بیچاره ام

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

شما هم تمرین حرف دیگران برات مهم نباشه و کار خودت رو انجام بده . به نظر من انتظاراتت رو در مقابل حونواده خودت کاملا صریح و شفاف به شوهرت گوشزد کن و بگو چطور تو وخونوادت انتظار محبت و توجه دارین خونواده ممن هم همینطورن . پس محبت کنی و احترام بزاری منم محبت میکنم و احترام میزارم

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
اخه شوهر من تک پسره تا دهنمو وا میکنم میگه خونوادم از من انتظار دارن تنها پسرم حتی یه روز با هم دعو ...

بستگی داره به خانوادش اگه زیاد سرزنشش میکنند... آره بیچاره ایی... 

اخه شوهر من تک پسره تا دهنمو وا میکنم میگه خونوادم از من انتظار دارن تنها پسرم حتی یه روز با هم دعو ...

از من نصیحت از الان بهش بفهمون همه جیو و اصلا با مادرشوهرت نه خرید برو نه گردش نه چیز دیگه ای مه ازت انتطار داشته باشن منم تودنامزدی خیلی ساده بودم کار مادرشوهرم بیرون اومدن با ما بود میومد مثل ملکه ها هم جلو ماشبن پیش سوهرم مینشست منم مثل بچه ها پشت و گوش به فرمان بعد از عروسس خیلی طول کشید تا یذره درستشون کنم

من باردارم یه بار بهش گفتم برام انار بخر کلی از پول نداشتن گفت ولی هفته ایی دوبار میریم خونه مادرش تا برسیم خورده سفارشارو میخره و میبره حتی گاهی خریدای گرون با کلک انجام میده که من نفهمم پولشو میده اما مشخص میشه آخرش، بعد اگه حرفی بزنم میگه این حسودیه... 

بستگی داره به خانوادش اگه زیاد سرزنشش میکنند... آره بیچاره ایی... 

منو سرزنش نمیکنن مستقیم چون با خانوادم خیلی رودرواسی دارن

اما به شوهرم میگن اونم میاد دعوا میکنه باهام سر یه چیزایی که باورم نمیشد تو زندگیم سر این چیزا بخوام با شوهرم به مشکل بخورم

عزیزم از این مشکلات تو همه خانواده ها هست بعضیاشم ناخودآگاهه باور کن

مثلا ما خودمون سه تا عروس داریم و همیشه فکر میکردیم بهترین خانواده شوهریم واسه عروسا یه بار من با عروس بزرگمون بحثم شد یهو یه چیزایی گفت که من فکر نمیکردم اصلا بابت اون مسائل ناراحت شده باشه اما شده بود در حالیکه من به عنوان خواهرشوهر اصلا قصد وغرضی بابت اون حرفا نداشتم

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

وقتی با یه مشاور حرف زدم بهم گفت تنها کاری که برای حفظ زندگیت میتونی بکنی اینه که با خانواده شوهرت خوب باشی هرچی بیشتر بجنگی بدتر میشه 

منم همینکارو کردم حتی اگه از ته دل ناراضی باشم

خانواده شوهر منم کوه توقع هستن

بدبختی اینه ب اینجور ادما هرچقد محبت کنی میگن وظیفته حکایت لطف مکرر میشود حق مسلم

همین هفته مامانش کلی با ما دعوا کرد چرا خاله ش اینا اومدن ی بار پسرخالش رو هم برای شام جدا دعوت نکردیم؟؟!!حالا خاله ش دو روز پیش خونه ما بود..

جالب اینجاس نوبت خودشون میرسه نباید توقع هیچ چیزی ازشون داشته باشی