2777
2789

خانمهای گل من تصمیم گرفتم حالا که تو خونه سرگرم بچه داریم برای بالا بردن روحیه خودم رقص ایرانی اینترنتی یاد بگیرم مخصوصا اینکه دختر هم دارم و بعدا میتونم بهش یاد بدم و دوتایی با هم برقصیم 

حالا آموزش چه کسی خوبه تو یوتیوب ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ایرانی خوب ندیدیم تاحالا که کانال کانل رقص داشته باشه .النازو فلانو اینا نبین فقط😂

اتفاقا کنجکاو شدم ببینم  مگه الناز چه جوری میرقصه؟😁😁😁😉

اتفاقا کنجکاو شدم ببینم  مگه الناز چه جوری میرقصه؟😁😁😁😉

عزیزم خوب نیست و حرکاتش قرینه ولی خیلی ازش تعریف میکنن صد در صد به خاطر اینه که رقص خوب ندیدن.اخه کلن از شاخای داغونن تعریف میکنن اعتبار نداره حرفاشون😂😂😂

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
عزیزم خوب نیست و حرکاتش قرینه ولی خیلی ازش تعریف میکنن صد در صد به خاطر اینه که رقص خوب ندیدن.اخه کل ...

دنبال یه رقص شیک و سنگین هستم جلف و جفنگ نباشه   اگه اون‌چیزی که مد نظرمه رو پیدا نکنم احتمالا دنبال یاد گرفتن لزگی  میرم

دنبال یه رقص شیک و سنگین هستم جلف و جفنگ نباشه   اگه اون‌چیزی که مد نظرمه رو پیدا نکنم احتمالا ...

اها ببخشید نمیشناسم و ندیدم خودم تا الان🤔خودم مربی بلی دنسم ولی پیج نمیزنم شاید بقیه اینطور باشن مس تک تک فیلم نگاه کن هر چی دوسداشتی دنبال کانال یه نفر نرو

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون