2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت جدید ندارم ولی پارسال یک و نیم بود، البته دولتی هست، اما یکی از آشناها ۱۵ میلیون داد خصوصی واسش ...

کاشکی اینجور باشه ک میگی من امام رو نمیدونم ولی شنیدم اهواز دوستم انجام داده میگه ده تومن شده فقط خداخدامیکنم بیشتر نشه میخام برم دکتر مرمضی هیسترو کنم بعد ای وی اف

کاشکی اینجور باشه ک میگی من امام رو نمیدونم ولی شنیدم اهواز دوستم انجام داده میگه ده تومن شده فقط خد ...

ازش متنفرم، وقتی میرفتم پیشش میگفت خودت مشکل داری شوهرت خوبه خوبه، درحالیکه دکتر دیگه گفته بود شوهرت اینقدر ضعیفه که حتی آی وی اف هم برات نمی گیره.

دو ماه تمام بازوم رو پر از آمپول میکرد آخرش هم میگفت فولیکولت خوب نیست

اسپرم شوهرم عالیه فقط خودم سقطمیکنم باید هیسترو کنم طبیعی هم باردارنمیشم دکتراگفتن بی دلیلی مشکلی ند ...

نمیدونم هیسترو چی هست. ولی ان شاءالله موفق باشی و زود زود خدا بهتون بچه های سالم و صالح بده