2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون زشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12520 بازدید | 290 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد ی ادم باید بی فرهنگ باشه ب بچت بگه زشت؟ استارتر چجوری تحمل میکزدی

خوبه که

امشب مادرشوهرم به من گفت بادمجون زیاد خوردی بچت سیاه شده!بچم گندمی روشنه

توقع داشته سفید بلوری بشه😡

کاش نتم قوی بود عکس قبل و بعد پسرم رو میدادم ...

بچم که دنیا اومد به نظره من خوشگل بود بقیه هم میگفتن خوشگله ...بعد دوستم گفت عکسشو واسم بفرست عکسشو فرستادم گفت وووووووای نجمه چقدر پسرت زشته به کی رفته خیلی زشته ...من خیال کردم داره شوخی میکنه و میخواد بچم چشم نخوره با شوخی جواب دادم به باباش رفته گفت وااااای نگو تو رو خدا باباش زشت نیست این بچه خیلی زشته ...بعد کم کم فهمیدم نظر بقیه هم همینه و من صاحب یه پسر زشت شدم  تا اینکه دوماهش شد روز به روز قشنتر شد الان تو یازده ماهگیه .خیلی نازه هرجا برم  همه عاشقش میشن میپرسن پسره یا دختر؟میگم لباساش که معلومه ..میگن چقدر ماااااههههه

پسر من لحظه تولد  سفید مث برف بود طوری ک عکسایی ک خواهرم ازش گرفته اون لحظه انگار نتی ان . ولی بعد سه دو دوز یهو رنگ بچه قرمز شد😐قرمزاااا😐😐😐  منم افسرگی بعد زایمان داشتم همش در حال حرص خوردن بودم  😁😁 ولی دو ماهگی رو رد کرد دوباره برف شد تا الان  که ماشالله خیلی ملوسه غریبه ها میگن اسم خواهرت چیه 😁 منم میگم اول این پسره نه دختر ثانیا من مامانشم نه خواهرش و کیلو کیلو تو دلم قند آب میکنن😁😁. خدا همه نی نی یارو حفط کنه😁😁

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
خودتون کچلش نکردین؟بهش ویتامین خارجی بده موهاش س سوته در میاد

نه اصلا کچلش نکردم از وقتی به دنیا اومد کچل بود الان نه که کچل باشه ها موهاش خیلی کم پشته دور سرش هنوز کامل درنیومده موهای ریز ریز هست فقط وسط سرش مو داره فر هم هست اصلا داغونه ها نمیدونه اسم ویتامینه چیه😐

واقعا؟تجربه داری؟

اره مولتی خارجی خیلی موثره من ب بچم کتر داد قرص مولتی ساپلاس موهاشم یکم نوک چین کنین ن ک کچل ها 

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊