2777
2789
عنوان

جراحی پلک دکتر مجید نداف کرمانی

15071 بازدید | 19 پست

جراحی پلک

هیچ ویژگی مثل پیر شدن چشم ها باعث نمی شود پیرتر به نظر برسید. بلفاروپلاستی که در ایران بسیار رایج است روشی است که علایم پیری در پلک های بالایی و پایینی را بر می گرداند. بلفاروپلاستی پلک فوقانی نسبتا ساده تر است، در صورتی که بلفاروپلاستی پلک پایین روشی بسیار تخصصی تر است.

بلفاروپلاستی چه کار می کند؟

بلفاروپلاستی به بر گرداندن علایم پیری پلک های بالایی و پایینی کمک می کند. بلفاروپلاستی می تواند:

-بیمار را از دست توده های چربی در پلک بالا و پایین راحت کند.

• پوست اضافی پلک را حذف می کند.
  • به صاف شدن چین و چروک کمک می کند.
  • حلقه های تیره در پلک پایینی را از بین می برد.
  • به رفع افتادگی پلک ناشی از پیری کمک می کند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اصلا به چشم کاری نداره . من خودم خیلی استرس داشتم وقتی تصمیم گرفتم که برم عمل کنم کلی در موردش تحقیق کردم و مطلب خوندم . به این جراحی بلفاروپلاستی هم می گن . من کل اینترنتو زیرو رو کردم تا راه مناسب پیدا کنم و یه دکتر خوب براش پیدا کنم. دکتر نداف کرمانی ام خیلی اتفاقی نمونه کارشو دیدم خوشم اومد. بعد رفتم پیشش. 

من این اسم این دکترو شنیدم جراح پلاستیکه درسته؟ 

اره عزیزم فوق تخصص جراح پلاستیکه برای من خیلی مهم بود که جراح پلاستیک باشه چون تخصصی زیبایی کار کردن . شمام جراحی پلک انجام دادین ؟؟

من قبل عید رفتم . دیگه تو عید حسابی تغییر کرده بودم . خیلی خوشحالم از عملم . اعتماد بنفسم زیادتر شده ...

اگ شمارشو داری میشه بهم بدی ؟ منم برم نشون بدم چشامو به منم مشاوره بده . خودم خیلی دوست دارم تو صورتم یه تغییری ایجاد بشه. راستی اگه بخوام نمونه کارشو ببینم چطور می تونم . 

سلام خوبید شما من در مورد تاپیک سالهای قبل شما یعنی عمل زانو مزاحمتون میشم و میخوام کمکم کنید با راهنمایی تون 

گفته بودید که مادر یا پدر بزرگ تون رو عمل کردید از این عمل بگید که در چند سالگی عمل کردن و کلا چند سال بعد عمل از نتیجه اش راضی هستند مادر من نزدیک به هشتاد سالشه میخواد عمل کنه