2777
2789

سلام دوستان دخترم ویرس دست و پا و دهان رو گرفته البته دکتر ک بردم اینو دیگ و گف دارویی نداره یه هفته خوب میشه ولی تب داره شدید الان سه شبه دارم هوش میرم خیلی بده موقع تب ک بیشتر توی قفسه ی سینشه قرمز قرمز میشه خیلی میترسم الان دارو دادم اومد پایین کسی میدونه دوره تبش چند روزه

پسرمنم گرفته بود پدرم دراومد.۵ روز تب داشت یک هفته هم طول کشید تا آفتهای دهنش خوب بشه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من گرفت تو دهنش و دست و پاش دونه زد بمیرم یک هفته ابم نمیتونست بخوره. دارو داره من سه تا شربت باهم دادم تا بهتر شد

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

دختر من گرفت نمیدونم همینه یا نه 

ولی چهار روز تب کرد بعدش کل دهنش سفید شد بردم دکتر گفت تبخال دهانی گرفته بخاطر ویروسه

منم از دخترم گرفتم تا4هفته با اون دهنم هیچی نمیتونستم بخورم 😢😢😢واقعا بد بود

ولی واسه دخترم زود خوب شده بود

انشاا...که زود خوب میشه

خیلی سخته دارم میمیرم از غصه شوهرم گف ببریم دکتر گفتم الان ک دکتر خوب نیس جایی 

دکترهم ببری یه استامینوفن میده با یه محلول واسه روی جوشها که بیشترنشن.من نبردم تو خونه خوب شد.لباس نازک تنش کن خونه رو خنک نگه دار.خنکی هم بده بخوره.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
پسر من گرفت تو دهنش و دست و پاش دونه زد بمیرم یک هفته ابم نمیتونست بخوره. دارو داره من سه تا شربت با ...

سیتریزین داد و استا گف تبشو کنترل کن دونه توی دهنش نداره ولی دست و پا و باسنش داره 

اللللهی عزیزم،اره من تجربه کردم،معمولا روز سوم وچهارم تبش ناگهانی و بشدت بالامیره و کلی دون قرمز میزنه بدنش بعدش تموم میشه،ممکنه بعصی ازاون دونه هابعدش پوست پوست بشن 

اگه دهنشم افت زده دلوژل بزن البته نمیدونم مناسب سنش هس یانه،دیدی تبش بالاست شیاف بذار عزیزم

🦋🫀

تبش بالا بود 

اندازه نگرفتم تبشو.با استامینوفن و آبنمک کنترلش کردم.

سیتریزین داد و استا گف تبشو کنترل کن دونه توی دهنش نداره ولی دست و پا و باسنش داره 

دونه میزنه دهنش اگر زد اموکسی سیلین هم بهش بده . من هیدروکسیزین هم دادم البته یه دکتری سه تتشو گفت باهم بده

خداکنه افت نزنه خیلی وحشتناکه

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...