خانوما توروخدا راهنماییم کنید.سرزنشو اینا دیگ جوابگوی حال الانه منو دلم نیس.با ی نامردی ی ساله ک نامزد کرده بودم.رابطمون عمیق شد.خیلی عاشقانه همو دوس داشتیم همه میدونستن ولی ی سری بحثا و جداییا افتاد بینمون.من به اون مثل چشام اعتماد داشتم اونم همینطور.هی گفتم نه اون منو میخاد اون مثل بقیه نیس اون مرده ازاول اومد خاستگاریم قصد بد نداش هزاااار تا ازاین حرفا.ولی وقتی دیگ مشکلات پیش اومد کم کم عوض شد این آخرش بهت تهمت ناموسی زد و من دیگ نتونستم طاقت بیارم و گفتم بهت ثابت نمیکنم و کلی بدوبی راه گفتم بهش و تموم.الان دارم دق میکنم😭😭😭😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اووووف نمیدونم این مردا چشونه!!خودش مگ این کارو نکرده ی سال پیش الان دقیقا تهمت چیو بهت میزنه؟عقد بو ...
کار خودشه بخدا من دستم به هیچ پسری نخورده بود محرمم بودصیغه بودیم خب فکر کردم دیگ زود عقد میکنیم ولی خاله ی جوونم مرد بعدشم ورشکس شد عقب افتاد عقد .بعدم اختلافا پیش اومد این آخریم این حرفو زد اونم بعد از یکساااال.دلم خونه😭 اینجا نمیتونم واضح توضیح بدم