2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیاید بگم مامانم تو پارک چی دیده

| مشاهده متن کامل بحث + 8924 بازدید | 193 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا...😂😂😂

یا    

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
میگه تن تن هم انجام میدادن بعد مامانم میگه انقد حالم بد شد داد زدم سرشون تن تن کشیدن بالا فرار

😱😱

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

وای بچه بودن🤐

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
دیده بود چنتا پسر بچه پشت دیوار پارک .شلوارشونو کشیده بودن پایین .ب صورت قطاری باهم😶

وای خدا خانوادهای اینا کجان؟؟؟؟ حال ادم بهم میخوره از بی مبالاتی والدینشون که فقط بچه بوجود میارن و بچه مثل علف هرز رشد میکنه😑