2777
2789

@meli1014  

ملی جون ،همزاد گل گلیه خودم😍 از همصحبت شدن بات خوشحال شدم. امیدوارم بهترینا پیش روت باشه و با دل خوش بری سرخونه زندگیت❤

@نفسم،مامانمه  

دوست خوبم، هم صحبتی بات برام افتخار بود. و خیلی خوشحالم کردی وقتی دیدم داری تلاش میکنی ک شاد باشی. واست ارزو میکنم شادیت ابدی باشه و هیچ چیزی نتونه شادیتو ازت بگیره. همینطور ب تلاشت ادامه بده و شاد پیشبرو،هیچوقت فراموشت نمیکنم. امیدوارم همه چی ایده آلت باشه همیشه❤

@مدوفیل  

عزیزم خیلی خوشحال شدم از دوستی باهات، فراموشم نمیشییی😍امیدوارم ب بهترییین نحو ممکن ب خواستت برسی. همیشه لبت بخنده قشنگم😍 موفق باشی فداتشم 

@mamanjoooon  

از همصحبتی باشماهم خوشحال شدم دوست گلم. بهترینا نصیبت❤

و تک تک شما دوستای نینیسایتی ک باهاتون حتی یبار حرف زدم😊

اگر برای حتی یلحظه هم حس بدی ازم گرفتید حلالم کنید

و اگر دوست داشتید ی صلوات واسه زندگیه قشنگم مهمونم کنید😍

امیدوارم خدا برای تک تکتون بهترینارو بخاد❤

خدا حافظتون. دارم میرم...

کاربریمو نمیترکونم اما دیگ نمیام سایت

یاحق✋❤

میشه واسه حال خوب دل هممون ی صلوات بفرستید😊❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا🙃

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       

مرسییی😍😍🤩😘😘🤗🤗🤗☺😚😙😙 مرسییییییی چشم

اره خیلی زندگیم فرق کرده بعد یکسال حتی رفتم البوم عروسیمونم عکسامون فیلمامون گرفتم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
مرسییی😍😍🤩😘😘🤗🤗🤗☺😚😙😙 مرسییییییی چشم اره خیلی زندگیم فرق کرده بعد یکسال حتی رفتم البوم عروس ...

واقن خیلی خوشحالم عزیزم❤موفق باشی

میشه واسه حال خوب دل هممون ی صلوات بفرستید😊❤
واقن خیلی خوشحالم عزیزم❤موفق باشی

ممنون

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

ای دخترررر مهربوووون،دوست گل خودم😍😍😍😍

عزیزم تو خیلی نازنینی،ممنونم برای همه ی همراهی هات و محبت هات❤❤❤❤😘😘😘😘😘

مراقب خودت باش و قدر خودت رو بدون❣🌹

امیدوارم هر جا هستی همیشه خوشحال و راضی باشی💖

مواظب دل مهربونت بااااشیا💕🍀🍃

خیلی حیف شد که همزاد عزیزمو دیگه نمیبینم ولی هر جا که هستی امیدوارم همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه دوست عزیزم 😘😍❤❤💋

مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊