2777
2789

به خدا خیلی مهم است اکثر زن و شوهرها که دعوا دارن به خاطر خانواده شوهر هست حالا اگه این مادر شوهرهای بد زبون و کثیف نباشن چقدر زندگی ها خوب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه من با مادر شوهرم صدها کیلومتر دوره امسال 4روز رفتم خونشون با چه دعوایی برگشتم تهران خدا ازشون نگذره چشم دیدن زندگی و خوشبختی بچشونم ندارن

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔

به نظرم کسایی که اینطوری فکر می کنند بیمار هستن

نه ماه زمان درازی که در انتظار تولد نی نی کوچولو برای هر مادری صرف میشود ، نه ماه پر از دلشوره های شیرین و لحظه شماری برای ورود مهمانی عزیز به جمع گرم خانواده . و چه خوش است این انتظار!!!😻

نميفهمم چرا بي درك و بي فرهنگي مد شده.....

شما ها مگ خودتون مادرشوهراي اينده نيستين؟؟؟؟

بد نباش تا بدي نبيني وگرنن اون مادر شوهري ك داري اينجا هزار تا حرف بهش ميزني اونم ي روز مثل ما تاپيك بارداري پسرشو ميزده و ازخدا ميخاسته بچه دار بشه.....

مادرشوهر من خیلی خوبه خداخیرش بده انشالله هنیشه بهترینا براش رقم بخوره که زندگیمو خراب نمیکنه .سر خریدم دست رو هرچیزی گذاشتم نه تنها نه نگفت پسرشم مجبور کردکه برام بهترینارو بخره همش میگفت یبار میخواد عروس شه نباید تو دلش بمونه .الانم خدایی بیاد نه دخالتی نه چیزی هیچی واقعا

بزرگترین اقیانوس آرام است ،پس آرام باش تا بزرگترین باشی.