2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا ما خونمون نزدیکای ولیعصر 

خیلی اتفاقی آزمایشگاه تهران لب رفتم، از اون موقع به بعد هرکی آزمایشگاه خوب میخواد اونجارو معرفی میکنم

هم خیلی مجهز و هم زود جواب میدن

عزیزم نمیدونم آزمایشتو انجام دادی یا نه  آزمایشگاه تهران لب خیلی خوبه ، من همیشه اگه آزمایشی ب ...

اطلاع داری آزمایشای ژنتیکی برای تشخیص بیماری قبل از تولد انجام میدن یانه؟

من رفتم تهران لب اولا که جای پارک  نداره...دوما اینقدر پرسنل تنبلی دارد که نگو .من وقتی رفتم جز من کسی نبود ولی اینقدر معطلی داشت حتی هرچی میگفت خوب فرمم بدید پر کنم همه تو در و دیوار بودند داشتند باهم صحبت میکردند و عین خیالشونم نبود خدایی من چند سال میرم نیلو اینقدر که شلوغه کارتو سریع را میندازن ولی اینا....نصیب نشه.منم اگه مجبور نبودم و دکترم نگفته بود اینجا نمیرفتم تازه جواب غربالگری هم گفتم 10 روز طول میکشه

طاهره جان سلام عزیزم😊

تهران لب رو منم خیلی تعریفش رو شنیدم، چند نفر رو میشناسم که دنبال بهترین آزمایشگاه تهران برای آزمایش پاپ اسمیر و آزمایش HPV میگشتن و اونجا هم اسمش رو دیده بودم🤔

سایتشون رو که سرچ کردم صفحه آزمایش در منزل تهران ازشون توی گوگل بالا اومد، ظاهرا آزمایش هورمونی و آزمایش غربالگری و... هم توی خونه و محل کار انجام میدن (اگر بخوای این همه راه تا خیابون ولیعصر نری خیلی به درد میخوره😴)

در کل جای مطمئنی به نظر میاد😇