2777
2789
عنوان

سرد شدن غذا قبل سرو

155 بازدید | 9 پست

سلام خانوما ،میخوام مرغ رو سوخاری کنم از طرفی نمیخوام موقع ک مهمون میاد پای گاز باشم ،ب نظرتون مرغارو سرخ کنم بزارم کنار موقع شام گرمشون کنم بو میگیره؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چه بد ،چه کنم پس تعداشم زیاده اینطوری همش باید تو اشپزخونه باشم ک

همينه ديگه ادم خودش مهمون داره هيچي از مهموني نميفهمه

چرا مرغ ات رو خورشتي درست نميكني؟ هم اشپزخانه نيستي هم غذات گرم و با كيفيته 

براي مهمون زياد مرغ سوخاري سخته

كاربري عزيز جون و عزيز بانو مال خودمه تركوندنشون الان فقط همين كاربري برام مونده 😝😝😝😝
همينه ديگه ادم خودش مهمون داره هيچي از مهموني نميفهمه چرا مرغ ات رو خورشتي درست نميكني؟ هم اشپزخانه ...

اخه متاسفانه فیله دارم فیله رو ک نمیشه مجلسی درست کرد،ساقم دارما اما قصد داشتم اینارو سوخاری کنم کنار ی خورشت

اخه متاسفانه فیله دارم فیله رو ک نمیشه مجلسی درست کرد،ساقم دارما اما قصد داشتم اینارو سوخاری ک ...

يا بپزي با زرشك زعفران و خلال پسته سرخ كني ريش ريش بدي روي ديس

كنارش يه قرمه سبزي هم بزاري 

كاربري عزيز جون و عزيز بانو مال خودمه تركوندنشون الان فقط همين كاربري برام مونده 😝😝😝😝