2777
2789

سلام  

من امروز رفتم سونو ان تي

طول ان تي جنينم ٢ بود

و طول سرويكس و همه چيم طبيعي بود

يكم استرس گرفتم كه طول ان تي  حداكثر مقدار طبيعيه به نظرتون اكي هستCRl 63

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان تی من ۲.۱۶ بود و نرمال،روز خوبی بود اما همش استرس داشتم و بدیش این بود ک اون روز تو راه رفت و برگ ...

من الان نگرانم كه دو هست البته خانم دكتر گفت طبيعيه 👍🏻 شما ازمايش سل فري هم كه مي فرستادن خارج داديد ؟من مي خوام بدم شوهرم دوست  نداره ميگه توكل كن 😶 هزينه اش برام اصن مشكلي نيس از حقوق خودم ميدم 😶 الان ني نيتون به دنيا امده؟

من الان نگرانم كه دو هست البته خانم دكتر گفت طبيعيه 👍🏻 شما ازمايش سل فري هم كه مي فرستادن خارج داد ...

ان تی تا زیر ۳.۵ طبیعیه چرا الکی استرس میدی ب خودت بیخیال،از دوران حاملگیت لذت ببر،یه آنومالی هست مرحله دوم ۱۸ هفته برو بده هر مشکلی باشه خدایی نکرده اون دقیق میگه،از این ان تی هم دقیق تره 

منم دو هفته پیش رفتم ان تی. ضخامت ان تی ۳.۶ بود.😔 crl هم ۷۲ میلیمتر. یعنی من ۱۳ هفته و ۳ روز رفتم. ...

نگران  نباش عزيزم  اينا همه فاكتوره خيلي ها ازمايش دادن جوابش خوب شده انشالله شما هم عالي باشه

منم اگه ازمايش خونم جوابش ريكش متوسط با تو محدوده خطر باشه حتما سل فري رو ميدم

منم دو هفته پیش رفتم ان تی. ضخامت ان تی ۳.۶ بود.😔 crl هم ۷۲ میلیمتر. یعنی من ۱۳ هفته و ۳ روز رفتم. ...

ای بابا عزیزم اینا همه الکیه ب خدا مطمئنم میای میگی جوابش سالمه،منتظر خبرت هستیم 

این غربالگریا فقط استرس الکی میده ب مادر