2777
2789
عنوان

بچه ها شما بودین این کادو رو قبول میکردین؟؟بهم برخورده حسابی

| مشاهده متن کامل بحث + 4544 بازدید | 227 پست
آره آره دقیقا اینطوره

بهترین کار اینه اصلاب روی خودت نیاری میدونم خیلی ناراحتی .....چون توتنها عروسی پس زیاد درگیرنشو..... وتنهاکاری ک میتونی بکنی اینه بدی طلا حالشو بکن.....

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه هنو بچم بدنیا نیومده ولی میدونم باید کلی واس کادو دادنشون حرص بخورم چون تو جشنم مادرشوهرم جاریام ده هزار تومن انداختن کلی حرص خوردم. یبارم ک رف کربلا اومد یه روسری کادو گرفتم ازش ک اونم کهنه بود قبلا سر خودش دیده بودم هنو لکه های کثیف روش بود یعنی دقیق هم شوهرم دید هم مامانم ک چ روسریی داده بهم ک پوست گوجه ام چسبیده بهش و پره لکه اس روش اینا ک دیگه هشت میلیون دادن و تو کارتم ریختن ک خودت هرچی میخای بگیری

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

بنظرم یه کاری کن حالا ک عروسشون شدی کدورتو بذارن کنار

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
اگه بدونی چیکارا کردم برم تودلش،فقط پدشوهر دوسم داره.الان دیگه منم سرد شدم 

عزیزم نیازی نیست شما سعی کنی بری تو دل اینا

شما با شوهرت خوب باش و برای خوشبختی خودت تلاش کن

اونا هم به مرور زمان خودشون از کاراشون دست میکشن

ولی چون ازدواج دومته و بچه داری خودتو دست کم نگیر و مستحق بی احترامی ندون

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه
بهترین کار اینه اصلاب روی خودت نیاری میدونم خیلی ناراحتی .....چون توتنها عروسی پس زیاد درگیرنشو..... ...

انقدر تیکه شنیدم که بخدا هرحرکتشون برام هزارتا معنی داره.

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

۸ میلیون کادو دادن تازه بهت برخورده🤐

من چه عروس قانعیم 😩خاک توسرم😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم اشتباه کردی مبلغ رو گفتی.حالا همه چسبیدن به مقدار پول و موضوع اصلی رو نادیده گرفتن.چه هشت میلی ...

چرا اتفاقا تو این موارد مقدار پول هم خیلی مهمه کسی که از پول میگذره معلومه طرف مقابل براش مهمه و دوستش داره وگرنه خیلیها هستن پول دار هم هستن ولی برا بچه و نوه خودشون دلشون نمیاد خرج کن یا کادو بدن این بنده ها خدا خیلی حسن نیت نشون دادن و کارشون جای تشکر داره

چرا اتفاقا تو این موارد مقدار پول هم خیلی مهمه کسی که از پول میگذره معلومه طرف مقابل براش مهمه و دوس ...

اگه مقدارو نمیگفتم همه میپرسیدن چقد داده برا همین گفتم

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

مادر شوهر منم منو دوست نداشت

چون بیوه بود و دلش نمی خواست پسرش زن بگیره

کادو هم نداد بهم سر زایمانام

دریغ از یه شاخه گل 

ولی بعد زایمانام  همش تو پرو پام بودن یا خودش یا دخترانش

که بچه از خودشونه!!!!!

منم سنم کم بود و بلد نبودم چه کار کنم

بیخیال غصه نخور   ارزش نداره

همون که کادو دادند نشون میده  یه چیزایی رو رعایت میکنن

يَا رَادَّ مَا قَدْ فَاتَ   
چرا اتفاقا تو این موارد مقدار پول هم خیلی مهمه کسی که از پول میگذره معلومه طرف مقابل براش مهمه و دوس ...

اره موافقم باحرفت .پدرشوهر مناصلا عروسیمون نیومد با اون همه دارایی فقط ۵۰ تومن داد باورررررررررت میشه؟

بزرگترین اقیانوس آرام است ،پس آرام باش تا بزرگترین باشی.