2777
2789
عنوان

بچه ها شما بودین این کادو رو قبول میکردین؟؟بهم برخورده حسابی

| مشاهده متن کامل بحث + 4544 بازدید | 227 پست
اخه میدونی شرایطتت اینو ایجاب میکنه عزیزمن

مگه چه شرایطی داره

شما اگه خودتون یا خواهرتون مطلقه باشین و با پسر مجرد ازدواج کنین خودتون رو مستحق بی احترامی میدونین

خانما به خودتون و همجنساتون ارزش قائل بشین با یکبار ازدواج و طلاق ارزش انسان کم نمیشه

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اتفاقا تو این موارد مقدار پول هم خیلی مهمه کسی که از پول میگذره معلومه طرف مقابل براش مهمه و دوس ...

عزیزم مقدار پول مهمه بله!ولی برای من و شما ۸ میلیونه شاید برای خانواده همسر ایشون عددی نباشه که بخوان بگذرن ازش

در عجبم چطور میتونید با میلغ بالا همه چیز رو توجیه کنید.حتی اگه ۸ هزار تومن هم بود نباید اینطور به حساب پسرشون میریختن

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
خانما هیچکس منو نمیفهمه.من که نمیگم پولش کمه.اتفاقا زیاده.

میفهمیم عزیزم ولی دلت را بزرگ کن چاره چیه حالا فکر کردی مادرشوهر ماها که خودشون از اول راضی بودن چه گلی به سرما زدن که براشما نکرده باشن 

من مادرشوهرم عمه ام هست دریغ از یک کادو که از اول زندگی به من داده باشه بحث بچه میشه هم که میشه میگه اصلا معلوم هست از الان ذوق نداره 

اره موافقم باحرفت .پدرشوهر مناصلا عروسیمون نیومد با اون همه دارایی فقط ۵۰ تومن داد باورررررررررت میش ...

دقیقا منم خیلی دیدم گفتم وقتی پای پول وسط باشه خودشون نشون میدن واقعا

مگه چه شرایطی داره شما اگه خودتون یا خواهرتون مطلقه باشین و با پسر مجرد ازدواج کنین خودتون رو مستحق ...

ببین عزیزم من و تو قائل میشیم .ولی قبول کنیم که تو جامعه امون نه تنها توجانعه ما بلکه توهمه جوامع با دید دیگری نگاه میکنن .من اگر چنین شرایطی داشته باشم با یه اقاپسر مجرد ازدواج نمیکنم .ایشونم خیلی حساس شده .به درک که نیومدن چه بهتر .بره پولو برای خودش خرج کنه تا اونا اتیش بگیرن 

بزرگترین اقیانوس آرام است ،پس آرام باش تا بزرگترین باشی.
اسی حتما حتما شما خیلی پولدارین که هشت میلیون به چشمتون نمیاد من اینجا به جای تو ذوق زدم😂😂

😂😂😂منم

خواستن همیشه توانستن نیست....                            گاهی داغیست ک تا ابد بر دل میماند... 
انقدر تیکه شنیدم که بخدا هرحرکتشون برام هزارتا معنی داره.

ب این فک کن توهیچوقت نمیتونی تغییرشون بدی ولی میتونی باگذشتت از کاراشون وگذرزمان نظرشون عوض شه....هرچند نظرخانواده شوهراصلامهم نیست مهم آرامش خودت وهمسرت وساختن آینده خوب واسه فرزندت..... گفتم ک برو طلا بگیر....اصلا ب روی خودت نیار

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
ببین عزیزم من و تو قائل میشیم .ولی قبول کنیم که تو جامعه امون نه تنها توجانعه ما بلکه توهمه جوامع با ...

ما به عنوان مادر  باید این دیدگاهو عوض کنیم چون ممکنه پسر یا دختر ما تو اون شرایط قرار بگیرن نه اینکه قبول کنیم که چون جامعه این دیدرو داره باید خودمون رو بی ارزش کنیم

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه