2777
2789

دیروز بامیه گرفتم خیلیی درشت بودن میخوام بدونم باید سرخ بشن برا خورشت بامیه اخه من بامیه کوچولوهارو بدون سرخ کردن مینداختم تو خورشت از طرفی هم اصلا دوست ندارم چرب و چیلی بشه و سرخشون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بامیه درشت به درد غذا نمیخوره

خشکش کن 

بعدش پودرش کن 

بریز تو خورشت

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من  تو اب جوش میریزم یه قل که خورد ابکش میکنم بعد میریزم تو خورش در ضمن تو خورش تمر هندی هم میر ...

مرسی من چون تابه حال بامیه اینقدر بزرگ نریده بودم نمیدونستم چیکارش کنم من دخترم عاشق قیمست مثه قیمه بادمجون میپزم اما بجای بادمجون بامیه میریزم

عزیزم همیشه بامیه ریز بگیرید، بامیه درشتا رو اینجا مفتی میدن کسی نمیبره و چقدر مسخره میکنن کسایی ر ...

درشتارو هم من کیلو دولزده گرفتم نیم کیلو گرفتم اما چون تو. بازار روز بودم دیروز هرچقدر گشتم کسی بامیه نداشت فقط یکنفر این درشت هارو داشت مجبور شدم بخرم