2777
2789

سلام دوستان .چرا همه دارن‌مینالن .اکثرا که تاپیک خیانته دیروز که شور اون موضوع ازدواج (۹ ساله با ۲۲ ساله )رو در اوردن .الانم که‌همه یا باشوهراشون قهرن یا بی پولن یا خیانت دیدین یا مشکل دارن .ایا واقعا جامعه امون انقدر مشکلات داره!!!جدای از بعضی مشکلات که همه در جریانیم .

خیلی برای مردمم ناراحتم که همشون مشکل دارن .من حتی یه تاپیک مثبتم ندیدم😭😭😭

بزرگترین اقیانوس آرام است ،پس آرام باش تا بزرگترین باشی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره متاسفانه خیانت زیاد شده ی حقیقته خوبه کشور مسلمونیم انقدر وضعمون خرابه😔😔😢😢

توجه کردی تاپیک اینکه بچه دارنمیشنم خیلیییی زیاد شدهههه

ایشالا محتاج بنده هات نشیم خدا جان
ای خواهر 😢

خدایی خیلی ناراحت شدم .دلم میخواد انقدر پول داشتم که دست‌همه رو‌میگرفتم و انقدر قدرت داشتم‌تا همه خائنا رو میریختم تو دریاچه‌نمک

اره متاسفانه خیانت زیاد شده ی حقیقته خوبه کشور مسلمونیم انقدر وضعمون خرابه😔😔😢😢 توجه کردی تاپیک ...

اره‌چون بعد چند وقت بعد از ازدواج رحماشون بکری و سالمیشون رو به خاطر مواد غذایی نامناسب از دست‌میده .انشالله هنه منتظرا به حق حضرت علی اصغر امسال جواب بگیرن

متاسفانه قوانین مزخرف مون باعث این مساله شده اینجا زن ها طبق قوانین متعلق به مرد هستن بعد ازدواج و باید برای هر چیری از شوهر اجازه بگیرن یکی هم مثل شوهر من جنبه این قوانین و نداره و پدر من و در اورده فکر کرده دقیقا حس یه بچه کلاس اولی رو دادم که میگن خانم اجازه میشه بریم اب بخوریم

کاری به تاپیکا ندارم ولی اوضاع فرهنگی جامعه به شدت دچار تحول شده متأسفانه خیلی چیزا فراموش شده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
متاسفانه قوانین مزخرف مون باعث این مساله شده اینجا زن ها طبق قوانین متعلق به مرد هستن بعد ازدواج و ب ...

نه قوانینمون زن رو متعلق به نرد ندونسته!!