2777
2789
عنوان

ماجرای بیراهه رفتن دوستم......

902 بازدید | 45 پست

سلام 

بخدا به هیچ عنوان نمیخوام پربازدید شم ازتون راه حل میخوام خواهشا کامل بخونید و راهنماییم کنید.

منو دوستم از ۵ سالگی باهمیم هر روز و شب با هم بودیم انقدر به هم وابسته هستیم که از خواهرم بیشتر دوستش دارم.

دوستم از ۱۵ سالگی شروع کرد به روابط نا درست هر کس بهش شماره میداد سریع میگرفت و باهاش وارد رابطه میشد من اوایل فکر میکردم روابطش در حد صحبت تلفنی و قرارهای بیرون از خونه است اما زهی خیال باطل یه شب که مامانش اینا نبودن و من رفته بودم خونشون تا تنها نباشه نصف شب متوجه صداهایی شدم خواستم برم ببینم کیه اما در اتاق قفل بود از سوراخ در بیرون رو نگاه کردم باورم نمیشد چیزی رو که میدیدم اشتباهم این بود که اون شب سکوت کردم و به روی خودم نیاوردم که چی دیدم و چه صداهایی شنیدم.

میدونم کارم اشتباه بود اما تو شوک بودم نمیدونستم باید چکار کنم واقعا نمیدونستم کار درست چیه

این ماجرا گذشت اما همش این نبود مدام از اطرافیان میشنیدم که با افراد دیگه در ارتباطه حال خوبی نداشتم خیلی سعی کردم به طرق مختلف جلوشو بگیرم اما نشد که نشد.

گذشت تا رسیدیم به سن ۱۸ سالگی....

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی دیدی؟🤔

به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین.   ..                                                                                 اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport                                                 همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife:                             بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین

دیگه 18 سال بزرگسال به حساب میاد 

من جای شما باشم از در دوستی وارد میشم که بهم اعتماد کنه و حرفاشو بزنه وکمتر پنهون کاری کنه

اگه شروع کنی براش ادا مامان باباهارو دراری راحت از زندگیش حذفت میکنه و ممکنه آسیب های بیشتری ببینه

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

اتفاقا فقط میخای پربازدید شی .‌وگرنه قصه گفتنت چیه . میگفتی دوستم روابط نامشروع داره چیکاره کنم بنظرتون؟😐 

سوراخ لای درو صداهای عجیب..😐😐

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵

چه جوری فهمیدی در قفل هست؟؟؟؟ اکه درو باز کردی که دوستت هم فهمیده و اینکه از سوراخ به اون کوچیکی چی معلومههههه حتما همه چیز همه جلو همون سوراخ انجام شده باششششش

همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊

من به دلایلی دو سال دانشگاه نرفتم اما اون رفت تهران دانشگاه درسته از هم دور شدیم اما رابطمون قطع نشده بود من هر از گاهی میرفتم تهران خوابگاه بهش سر میزدم اما از بس شبا خوابگاه نمیرفت و ماجرای روابطش به گوش مسئولین خوابگاهش رسیده بود بیرونش کردن 

دیگه اون ادم سابق نبود ارایش های انچنانی لباسای نامناسب هر روز یه لاک میزد هر ماه رنگ موهاشو عوض میکرد خانوادشم دیگه از دستش کلافه شده بودن و مدام ازم میخواستن که کمکشون کنم اما گوشش به این حرفا بدهکار نبود 

بالاخره خانوادشو راضی کرد تا براش خونه مجردی بگیرن خونه گرفتن همانا و ..... 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم